Cei peste 30 de ani mai au putina umanitate in ei, cei sub 30 majoritatea din pacate traiesc doar pentru ei! sa speram ca nu vor ramane asa pentru ca va fi va si amar de omenire...
Poate că nu putem schimba lumea! Dar am putea săne întrebăm cu toată inima și tot sufletul nostru prin a începe cu noi! si cu o întrebare ce va face diferența enormă! între oamenii! și nepăsarea, aroganța indiferența unora, Oare ce simte omul din fața mea? Până la urmă ce ne face să fim oamenii! cu Adevârat! Tehnologia? Bani? faima? Nu! ce ne face cu Adevârat să fim oamenii! reali! este, felul în care ne purtăm unii cu alții, în tăcerile dintre cuvinte și în clipele în care alegem să nu fim indiferenți, uni cu ceilalți, săne înțelegem unul altuia tăcerea, durerea problema necazul, din privirea sinceră! nu privirea perversă și falsă, unirea Adevărată a oameniilor nu înseamnă uniformitate!, și înseamnă eu, sânt lângă tine! și că te poți baza cu Adevârat pe mine, fiincă între mine și tine nu este nicio diferență, suntem oamenii! Nu mașinările de luptă pe front de urmat ordine Pentru a le umfla și pompa "orgoliile " bolnave! inumane al altora! Ce nu-și mai pot potoli o dată! Avaritatea de putere și lăcomia de banii și pământul furat altor oamenii! cu sânge nevinovat! iar criminali umblă pe străzi și în funcți superioare îmbrăcați la costum! și duc o viață ne dreaptă, pe urma oameniilor nevinovați!
Uităm să fim oamenii, iar asta ne va costa pe toți! si maiiles pe cei indiferenți!
m7PGmirelapopescu întreabă: