| LisaJulie a întrebat:

Sunt curioasa, care este media de varsta a celor de pe TPU?

10 răspunsuri:
| SmirnovIvan2010 a răspuns:

Nu cred ca se afișaza o medie dar presupun că adoleșcenți si persoane

| LisaJulie explică (pentru SmirnovIvan2010):

Persoane tinere?

| Mosotti a răspuns:

Nu se stie, plus ca media daca faci 15 + 53 si iese 34 media iar nu e asa relevant.

| FreddieM a răspuns:

Care vârstă? Biologică sau mentala? laughing)
Cheers

| Solane a răspuns:

Cum spune Mosotti, poti face o medie a celuimai tanar cu cel mai batran. Problema este ca sunt 2-3 maturi si foarte multi din aia intre 9 si 12 ani. Se vede dupa raspunsurile lor. Care ar fi media reala?

| SmirnovIvan2010 a răspuns (pentru Mosotti):

Pai. se face o statistica, sunt o mulțime de utilizatori de diferite vârsta deci presupun ca ar fi media ponderata și ceva rapoarte yin yang de x persoane cuprinse intre varstele 14-18, 18-30 ani. ce a de geneul.
Opinia mea personală este că persoanele de pe acest site sunt cel mai probabil din generația milenială (1980+), dupa structura site-ului si ce se discută.
Deci. în general presupun presupun ca persoanele cu cea mai mare pondere sunt cuprinde intre 20-40 ani.

| Mosotti a răspuns (pentru SmirnovIvan2010):

Dupa mine aici ponderea o au adolescentii dar poate ma insel, poate fi si cum zici tu.
Pe softpedia majoritatea cam au varsta 35-45, asa cred. E forum din 2001 noiembrie, eu aveam 24 ani fara 3 luni atunci.

Aveam un user aici cu 1946 la sfarsit aici mai acum 1-2-3 ani dar nu a mai aparut, s-ar putea sa nu mai fie deloc, ar avea cam 79 ani acum, era cineva care era in poza voluminos, avea poza aici din 2013 facuta.

| LisaJulie explică (pentru Mosotti):

Sunt tineri, multi pana in 30 de ani, maxim 35

| LisaJulie explică (pentru Mosotti):

Parerea mea, cel putin din felul cum vorbesc

| Mosotti a răspuns (pentru LisaJulie):

Posibil sa fie pana in 30 mnaxim 35 ani lume aici.