anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt femeie si va spun din experienta ce am trăit! Vreau răspunsuri de la barbati. Ati pipait femei cu forta pe sani? Dar intre picioare? Cand eram mica am avut un vecin mai mic, eu 12 el 9 si ma prindea de sani cand eram numai noi doi si ii sugea prin tricou. Dupa 2-3 ani in vacanta la o mătușă cand eram la o vecina de a fi la joaca cu nepoata un prieten al fratelui ei probabil avea 16-17 ani m-a prins de sani si punea mana pe buci de cate ori avea ocazia.Tot la 17 ani un băiat m-a supt de ei cand mergeam la discoteca, a zis sa iesim putin afara si a zis sa mergem într-un loc mai întunecat unde era o masă de beton, m-a pus sa urc pe masă sa ma pun pe spate, mi-a ridicat tricoul si sutienul si a supt sanii tare de tot, se vedeau urme a doua zi.Tot la 17 ani m-a pipait un dentist intre picioare. După vârsta de 20 in casa la o mătușă a venit un vecin sa cumpere salata din solar si cand matusa a plecat sa aduca salata el s-a ridicat si a venit la mine, m-a sărutat pe gât și mi-a atins tatele. Încă un vecin de ai mătușii a zis ca m-ar...chiar dacă avea 60 de ani.Fostul șef imi baga mana pe la spate, lucrând pe scaun, imi baga degetul intre buci, ma trăgea de bikini.Voi ca bărbați ati atins o femeie mai cu forta in locuri intime?

Răspuns Câştigător
| IamJoKeR a răspuns:

Imi pare rau sa aud ca ai fost victima unor abuzuri a unor nebuni cu un comnportament degradan si josnic. Asa eva nu se face si nu am facut pentru ca nu-mi permit sa fac asa ceva.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Mai femeie, eu nu cred tot ce spui tu aici, prea toti sunt vinovati si tu esti sfanta...

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu, nu am agresat sexual niciodată o femeie și întrebările tale suna mai mult a o gluma proasta

| LordCristobal a răspuns:

Nu as atinge niciodata o femeie cu forta, e foarte degradant si josnic.
Si dispare si farmecul ala de a curta o fata.

| EestiSodalane a răspuns:

Nu, nu aș face așa ceva. Nu zic că nu există lepre care fac treaba asta, dar povestea ta sună cam prea fantastică. Cum se face că ai reușit să dai de așa mulți goblini de ăștia? Ai un magnet de degenerați? Că la cum ai povestit, dacă ar fi să analizăm statistic povestea ta sună de parcă 70% din bărbații din societate se apucă să asalteze sexual orice fată văd la fiecare ocazie. Lucru care pur și simplu nu cred că se întampla atât de des.

| dullcat a răspuns (pentru EestiSodalane):

Pentru ca este inventata, de aia. Daca vrei sa vezi cum functioneaza abuzul sexual adevarat, citeste marturiile fetelor/femeilor care au trecut prin asa ceva, sa vezi cum s-au comportat pe urma.