| Patience a întrebat:

Sunt si eu curioasa, va rog sa raspundeti cei care sunteti mai vechi sau petreceti mai mult timp. Care este media de varsta a celor care posteaza pe aici?

Răspuns Câştigător
| rebelmonk a răspuns:

Pentru putin ma bucur ca nu sunt singurul de varsta asta pe aici; e usor sa te cobori la un nivel sa urci e greu happy

8 răspunsuri:
| rebelmonk a răspuns:

Eu petrec ceva timp pe acest site...am 22 de ani

| Patience explică (pentru rebelmonk):

Ms frumos ca mi-ai spus.Nu vreau neaparat sa stiu varstele tuturor doar ca sunt momente cand nu stiu ce limbaj sa folosesc.Si eu am tot 22 da nu pot sa raspund unei intrebari de la cineva de 13 ani cum raspund cuiva de varsta mea sau mult mai marehappy Nu vreau sa par nici ridicola nici inteligenta nu asta e scopul meu aici.

Pe aici si sa cobori e greu ca am vazut comenturi gen "Te crezi tu mai destept/a sa dai asemenea sfaturi" happy

AAA..si eu ma bucur mai mult decat iti imaginezi ca nu sunt singura zapacita pe aici care in mijlocul noptii incearca sa socializezelaughing)tongue

| rebelmonk a răspuns:

Te cred am vazut si eu intrebari de "copii" la care pur si simplu nu gasesc un raspuns sau mai bine ii ocolesc; stai linistita si eu sunt nocturn de fel nu prea iubesc lumina:d glumeam :*

La ora asta chiar mi-as dori sa dorm acum sunt vreo 28 de grade ziua si as vrea sa ma trezesc si eu la rasarit nu la apus dupa toata iarna care a fostlaughing) Anyway eu ma retrag la cinemalaughing) noapte buna...aaa....si ai fundita esti singurul care a raspunshappy

| rebelmonk a răspuns:

Nu mai stau nici eu mult...by the way am si eu un film pe care il voi viziona imediat; mersi de funda :* somn usor ca noapte buna nu mai are rosthappy

| corolav a răspuns:

E o întrebare interesantă.
Nu pot avea pretenția că sînt mereu pe acest site și că am intrat pe toate domeniile. Asta deși mă învîrt și eu de vreun an de zile în această comunitate.
Dar, după a mea modestă părere, cred că peste 50 % dintre utilizatorii acestui site au vîrste cuprinse între 10 și 20 de ani.
Ar fi un lucru bun să constați dorința cestora de socializare.
Din păcate însă, în cele mai multe cazuri, constați nivelul de submediocri -intelectual și cultural- al celor mai mulți dintre aceștia.
Este dovada elocventă a degenerării acestei noi generații de după anul 2000. A unui declin indus de crasa inconștiență a celor ce conduc destinele acestei țări.
E evident. Categoric!
Și, dați-mi voie să cred că viitorul ce se întrevede e sumbru de tot.
Dintre tineri, cei buni au înțeles ce e de făcut și pleacă în alte țări.
Rămîn bătrînii și acești adolescenți de pînă în 20 de ani care trăiesc într-un haos fără precedent.

| Patience explică (pentru corolav):

Este singura modalitate de socializare pentru ei.Nu au fost invatati sa se joace in fata blocului cu mingea sau sa interactioneze in mod direct cu omaneii.Intradevar este mai usor ca sa ii cumperi copilului un calculator si sa il lasi sa intepeneasca acolo decat sa vorbesti cu el si sa ii porti grija. Poate ca exagerez eu dar cand aveam 13-14 ani nici macar nu imi trecea prin minte cum sa fac dragoste cu iubitul meu sau cum sa ma razbun ca cineva mi-a furat dragostea vietii mele si acum am ganduri de sinucidere (pe care ma duc sa le postez undeva pe net).
Mi se pare putin ridicol acest haos cum ai spus si tu.

Întrebări similare