A scăzut media de vârstă a utilizatorilor, la început predominau adulţii, întrebările erau serioase, interesante, provocatoare din punct de vedere intelectual, nici nu se repetau ad nauseam...care cum îşi face cont are impresia că n-am mai auzit/văzut întrebări despre oul şi găina, balenele care inoată dar nu slăbesc, 2 ochi şi n-şpe dinţi, etc, etc.Nimeni nu mai foloseşte funcţia de căutare, nimeni nu citeşte regulamentul pentru a vedea ce fel de întrebări sunt admise aşa că ne inundă cu "Ce faceţi?","Ce zodie sunteţi?", "Coca Cola sau Pepsi?","Cum vi se pare poza mea?","În ce zi m-am născut?" şi altele din aceeaşi familie. Din păcate TPU a luat-o pe o pantă descendentă în ceea ce priveşte calitatea şi nu dă semne de oprire, a devenit subiect de ironii pe multe bloguri, părerea generală fiind că nu mai este un Yahoo Answers românesc ci un fel de "hi5 meets clopoţel.ro"...
Bună.
Da, sunt de acord. Se postează întrebări lipsite de conţinut şi stau şi mă întreb cum trec de filtrul de siguranţă.
Noi vrem să ajutăm nu să raportăm, ne fură prea mult timp să facem un lucru bun şi un lucru care nu este de competenţa noastră ci a adminilor acestui site care în mod normal ar trebui să fie mai vigilenţi şi să taie răul de la rădăcină nu de la tulpină.
Pa, pa.
Calitativ da.Cantitativ spre bucuria poporului stam pe zi ce trece mai bine
E trist ca nici macar 3% din cei care s-au inscris pe site recent habar nu au ce inseamna, promoveaza alte site-uri, injura si pun niste intrebari penibile
Aşa e.Cred că TPU şi-a pierdut din calitate deoarece se tot ''îmbunătăţeşte'' tehnic, iar asta după părerea mea nu este o idee bună. Inainte atunci când dădeai un răspund era publicat pe loc, nu alerga nimeni după fundiţe, nu-i păsa nimănui de ele, erau grupuri, întradevăr, dar nu se certau ca acum, nu eram aşa de mulţi şi era mult mai bine.Acum sunt şterse întrebări care nu ar trebui în timp ce acelea care trebuie şterse stau bine-mersi pe site, 80% dintre întrebări conţin la sfârşit ''Dau fundiţa'', piţipoancele înjură ca pe mahala şi au un vocabular de îţi pui mâinile în cap, se dau stupizi în prostie deşi răspunsul căuta doar să ajute etc.
Eu sunt doar de 3 luni si jumatae pe TPU si nu stiu cum a fost inainte.Parerea mea este ca, asa cum este, are loc toata lumea:si cei cu jocurile, si cei cu sexul si cei cu biserica, si adultii, etc.In afara de cei cu teme si cei cu limbaj suburban, eu raspund la toate intrebarile.La care nu stiu, ma informez.Intrebarile puerile au si ele nevoie de raspuns.Am fost curioasa daca intrebari de genul : "cum se numeste melodia care incepe cu la, la la si apoi un baiat canta gros..." primesc raspuns, si am fost mirata ca se gasea cineva care ghicea ceea ce mie mi-se parea imposibil! Intrebarile gen "ce mai faci" se sterg de moderatori in masura in care si acestia sunt pe faza.Nu va asteptati ca politica sa se schimbe pentru ca nr.de uitilizatori este foarte important pentru admini. Datorita nr.mare de utilizatori cred ca s-a apelat si la raportare, care este un filtru care poate avea gauri prea mari sau prea mici.Va trebui ca noi sa facem situl mai curat.
Intr-adevar, inainte te puteai astepta de la un raspuns serios din partea unora, mi-aduc aminte cum stateam zi de zi, sunt de un an si am observat ca s-a schimbat foarte mult acest site, din ce cauza? Sunt multe intrebari inutile. Spune-mi si mie, tu raspunzi la o intrebare:ce sa fac la jocul cutarica? ei bine nu si uite asa s-a impanzit site-ul cu astfel de intrebari.Pacat ca au fost multi pe care i-am apreciat, din pacate si-au sters conturile, insa ma bucur ca mai sunt cativa useri cu care poti schimba o vorba. O zi cat mai buna!
Intrebarile sunt in marea lor majoritate puerile, am zile cand, efectiv, nu am la ce sa raspund.
Nu sunt decat de 3 luni pe site.Ai dreptate.Am observat asta doar in acest timp.Sunt multe intrebari postate aici care nu isi au rostul.Reclame,oferte de diferite feluri, intrebari la care si un copil de cls 2 poate raspunde.
Nu stiu cum era inainte dar presupun ca in principiu era un site de intrabari/raspunsuri acum presupun ca a devenit mai mult de atat. Unii au devenit prieteni, se discuta pe mai multe teme, sa zicem ca a devenit universal nu vad nimic rau in asta atata timp cat suntem moderati. Apoi unii chiar au nevoie de un raspuns, de un confort, de o vorba de incurajare. intra cine vrea, ramane cine poate nu?
De asta se numeste TPU-Toti pentru unu si invers unu pentru toti! Seitul este activ pentru toata lumea! Nu numai pentru X si Y.Si plus de aia seitul a fost calitativ si este si va ramane!
Calitatea a scazut din cauza scaderi varstei celor de pe site, a dorintei lor de a fi scosi in evidenta si a lipsei de modestie in domeniul cunoasterii, sursa principala de informatii pentru majoritatea fiind internetul si nu bazele unui studiu aprofundat.
Normal ca au aflat copilasii de el si ce vrei acum, numai intrebari de genul am 13 ani vreau sa fac sex, sau care are cont de webkinz, sau intra aici da si tu un vot...si multe prostii de genul.
Parkmin întreabă: