Dumnezeu mereu m-a salvat la greu. Am vrut sa termin cu viața de multe ori din cauza jocurilor și m-a salvat prin amici și neamuri de fiecare data. Chiar și prin castiguri la prostiile alea m-a salvat când am pierdut totul și am zis că o voi face! Am trăit coșmarul vieții din cauza jocurilor am stat nemâncat multe zile din cauza că am pierdut toți banii,am suferit enorm! Doar Dumnezeu a intervenit,noroc nu a fost,eu nu sunt norocos!
Nu cred in noroc sincer.
Pentru mine și acum viață e un iad având probleme de sănătate dar el mă ține în viață, și să nu decurg la o prostie!
Dar și norocul asta îl mai facem cu mana noastră, daca așteptăm să ne lovească norocul rămânem dezamăgiți si cu decepții.
Eu nu prea credeam în Dumnezeu dar prea multe semne și de prea multe ori am fost salvat că sa îl mai neg! Am vrut sa mă sinucid de multe ori din cauza păcănelelor și a intervenit el când nu mai aveam nici o șansă! El prin oameni lucrează, prin unii oameni ne salvează daca ne rugăm la el din suflet.
Nouă nu ne asculta rugăciunile și începem să nu mai credem în el fiindcă noi ne rugăm la Dumnezeu doar când ne aflăm într-o situație grea, de aia de multe ori ne ignora că suntem falși îl căutăm doar când suntem la greu și la bine uitam complet de el.
Da tu nu ești turc? Ce faci îți jignești propria rasa onur?
Turcii fac shaorma buna
Ba făcea Luis Stan un live și spunea ăsta ca))))
Mititei ne făcuți sănt minore ne călite )) Asta și când mănâncă
) la masă tot cu minorele
)) cât de pedofilii sa fi va sa spui la mici așa ceva
)
Nai cum frate sa spui așa ceva ) sa stai la masa și sa spui la mici minore
)) câtă de pedofili sa fi...
ăsta se s-ar da și la Nikita da nu-l lăsă codul penal căi trece cu linie roșie la bilentin și nu-l mai ia niciun ubăr să-l duc la capatos
Las prins băiatul ăla ma șia riscat toată viața era sa fie omorât de el nai văzut la episodul ăla când la trădat prietenul lui frate la dat în gât la asta și vroiau săi facă cursa la om amândoi și șia dat omul seama ca la trădat tovarășul lui justitiarul din Berceni frate băiatul ala își riscă toată viața cu ei era sa mănânce si de frați lui bătaie nu ști faza cu profesoară pedofilia care trimitea poze cu ia... la elevi a prins-o și pe ia sau băga frați lui Stan era să-l bată rău șiar risca toată viața băiatul ala
Dacă îl prinde pe Nuțu cămătaru prinde unul din piloni grei prinde balaurul da de ăla Doamne Dumnezeule ferește nu știu cum o sa facă băiatul ăsta ăla are peste tot oamenii lui dacă lau turnat da el are mult sânge în el nu-i este teamă de ei se duce și fără nimeni după el direct de unul singur asta arată și spune despre el cu Adevărat cine este esti și tot ce face omul asta pentru toată generația asta și scoate la iveală toți Pedofili bolnavi mintali pe Luis Stan el la prins da a fugit nenorocitul cu taxiul
Am văzut cu justițiarul da! A zis și el că nu îi pasa daca îl omoară vreunul e împăcat cu ideea.
Dacă era preda cu el cu faza ai cu frați lui esea mare scandal ăla nu ținea cont ști cum intra preda în ei? Ieșea garantat bătaie mare acolo dar el de unul sigur la a știut cum sa facă față și ia și prins cu poliția cu toți 3
Mai ales cu capota când la loat ăla peste mașină si era sa moară acolo...
Pe Nuțu cămătaru dacă la prins și închis jumate din proxeneți nu mai au venituri de nimic...
E viața lor fiecare o sa plătească la judecata boss sau in viață asta mai devreme sau mai târziu. Orice acțiune are urmări
anonim_4396 întreabă: