| chrisss a întrebat:

Ti-ai inchide contul de facebook/hi5/netlog/etc. daca ti-ar impune prietena/prietenul?

Răspuns Câştigător
| Christina a răspuns:

Nu, ascult motivele sa imi dau seama de ce mi-ar impune asa ceva, daca ar fi ceva important poate ( atata timp cat nu e gelos, atunci inseamna ca nu are incredere in mine ).

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Poftim?
De ce? Are motiv extrem de întemeiat?
Nu cred!
Nu.
Pa, pa.

| Razvan a răspuns:

De ce? Pana la urma vorbesti cu oameni care probabil nu ai sa intalnesti niciodatahee hee

| gigiro a răspuns:

Da, pentru ca iubirea inseamna si sacrificiu, si in alta ordine de idei, nu as mai avea timp de astfel de conturi.Si, cred ca prietena ta e geloasa., e mai matura daca nu-i plac astfel de chestii de. pierdut timpul. Eu practic, doresc doar sa comunic in romaneste, de aceea sunt pe TPU.

| Alina0491 a răspuns:

Eu am facut asta sad acum imi pare rau deoarece dupa ce mi-am inchis contul pe hi5 a vrut sa mai fac si altele. ceea ce nu mi se pare ok. dar nu as mai inchide nimic pentru nimeni. Nu merita sa joci dupa cum ti se canta sad
( parerea mea )

| KlaudyaAddha a răspuns:

Nu l-as inchide, deoarece intru pe aceste site-uri pentru a ma distra. Daca imi cere asa ceva, inseamna ca e foarte gelos si imatur.Acum,ca vrea el, nu mai pot sa am propria libertate in timpul meu liber? Daca cu adevarat ma iubeste, nu mi-ar impune asa ceva. Daca i s-ar parea ceva ca nu e in regula, pur si simplu ar vorbi frumos cu mine. Deci, nu mi le-as inchide.

| ɐɹıʌןǝ a răspuns:

Depinde cât de mult îl iubesc.Deși iubitul meu nu mi-ar impune niciodată ce să fac indiferent cât i-ar displăcea.

| GdX a răspuns:

Daca mi-ar impune asa ceva mai degraba m-as desparti de el/ea. Mi se pare deplasat sa aiba pretentia asta de la mine, mai ales daca e vorba de gelozie. Mai tarziu ce o sa faca? O sa-mi impuna sa nu mai ies din casa? Oricum cine are astfel de pretentii e copilaros si imatur.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand m-as gandi de ce ar vrea el asta. Nu are incredere in mine? Daca nu are incredere in mine, ce mai cauta in viata mea? Nu, nu mi l-as inchide. Poate daca m-ar ruga, dar in niciun caz daca mi-ar impune.

Întrebări similare