| Me_2404 a întrebat:

Tocmai m-am mutat in camera mea si as vreaniste idei de decorare a camerei.Nu vreau sa vopsesc peretii, vreau doar niste idei originale si frumoase ca sa-mi inveseleasca camera sa fie de varsta mea.
P. S:am 13 ani

Multumesc!

4 răspunsuri:
| CastraveteMurat a răspuns:

Poți lipii stickere pe dulap și pe birou, îți pui multe postere pe pereți, ai putea să îți faci o "galerie de artă" pe un perete (să pui acolo tot felul de desene și alte de astea), îți pui o oglindă mare pe care o să o decorezi cu fel de fel de chestiuțe, pui perdele simple, albe și pe deasupra perdele de soare care să fie culoarea preferată și culoarea care se potrivește cu camera, îți cumperi o veioză colorată și becul mare (nu știu să mă exprim) să fie tot ceva colorat, pe gustul tău, într-un colț al camerei pune un urs mare de pluș (să fie mult mai mare decât tine) și pe lângă el pui plușuri mai mici (e un loc drăguț unde să stai să citești), îți cumperi lenjerie de pat asortată cu restul camerei, lipește fotografii printre postere și poți agăța cumva o instalație (din aia de brad, înțelegi tu) pe tavan ca să vină cumva deasupra biroului și a patului (la petreceri în pijamale arată super așa ceva).
Succes!

| lVlad a răspuns:

Deseneaza pe pereti ceva clasic ......Ma rogg...io stiu? pune si tu o carpa pe post de perdea un sobolan pe post de mouse la pctongue..covor dintr-un urs impaiat..FII INVENTIVA:*:* te-am pupat

| alinoovsky a răspuns:

Buna! Pai daca te pricepi la desen ai putea desena ceva interesant pe o foaie mai groasa de desen pe care sa o lipsesti pe perete, ai putea sa-ti iei diverse obiecte de decor mai colorate gen o veioza in toate culorile sau un tablou. Eu la mine in camera am pe perete un fel de suport ce cercei confectionat de mine, unde am desenat ceva dragut. Poti incerca si tu. Sper ca te-am ajutat!

| Colourss a răspuns:

Poti sa-ti pui postere pe pereti, poti sa pui cd-uri pe pereti cu partea stralucitoare la vedere si toate acele cd-uri sa formeze prima litera de la numele tau, pune fotografii cu tine, sunt oglinzi mari pune-ti si tu una,

Sper ca te-am ajutat! Funa?

Întrebări similare