Întrebare recomandată | Biiskrem a întrebat:

Tu cum îți faci prieteni?

45 răspunsuri:
| Digital112 a răspuns:

Eu imi fac prieteni bine

| Musique a răspuns:

Prin prietenii comuni.
Baftă!

| MihaelaDart a răspuns:

Prieteni sa-ti fie la bine si la rau, numai parintii sunt cei mai sfinti ori iubitul/iubita/sotul/sotia (daca aveti si oarecare atractie pentru tot ce le aveti in viata), ca de ati face prieteni pentru o comunicare, iesire etc pentru mine sunt amici, caci nu am incredere sa le spun off-ul meu, m-a facut viata sa nu mai am incredere in ei dupa ce am fost palmuita de cateva ori in trecut. Pe acei amici pentru comunicare sau iesiri i-am cunoscut prin intermediul facebook-ului, altii din localitatea unde locuiesc, cei drept este un sat.
Fara comunicare nu faci nimic in viata, nu ai cum sa-ti apropi pe cineva daca tu te uiti (il studiezi) si taci, esti retras/a.

| Kaℓi a răspuns:

Eu nu sunt prea prietenoasa. Imi place linistea.

| mimiwewem a răspuns:

Eu nu am prieteni.Ci doar persoane cu..care ies.

| zurick a răspuns:

N-am încredere în oameni sau prieteni, nici în mine n-am.Singurul meu prieten adevărat este persoana mea.
PS.Biiskrem nu te-am mai văzut de multișor.

| Biiskrem explică (pentru zurick):

Nu se schimbă nimic în lumea asta fie că sunt mai activă, fie că nu. happy
Deci la ce bun...

| zurick a răspuns (pentru Biiskrem):

Știu,este foarte urât să te simți neimportant, dar și mai oribil este să te obișnuiești cu sentimentul.

| PedoBarbie a răspuns:

Mă urc pe munte şi strig: 'Prietene!', iar cine îmi răspunde îl fac prieten cu mine.

| Biiskrem explică (pentru PedoBarbie):

În mintea mea era ceva cu mijlocul străzii...

| PedoBarbie a răspuns (pentru Biiskrem):

Şi aşa.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Il injur pe Ponta.

| Dannyofficial a răspuns (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Nu-i frumos sa ne jignim prem-ministru, acum cat te arde la buzunar laughing

| Duucu a răspuns:

Prietenii apar cănd ai o nevoie socială fără să-ți dai seama.

| MaliciousDeath a răspuns:

Nu-mi fac.Pur si simplu nu-mi sta in caracter sa ma duc la cineva si sa spun chestii de genul "vreau sa ne cunoastem mai bine"...In cazul meu altcineva trebuie sa ia initiativa, eu doar ies usor din zona mea de confort.

| Seepty a răspuns:

Intri in vorba cu ei ca de exemplu:
Un grup de persoane vorbesc despre filme/jocuri, etc si te bagi si tu in discutie cu ei
- Salutare (tu)
- Salut ( ei)
- Si eu am vazut filmul acela, a fost foarte tare/frumos (tu)
- Da, ai vazut faza aia in care merg pe munte (ei)
Si ai priceput tu in continuare.
-
-

| Biiskrem explică (pentru Seepty):

Deja știu un lucru despre tine: nu știi cum e să fii timid.

| LegionarulRoman a răspuns:

Nu imi fac.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici de as avea timp nu mi las pierde cu prefacuti, cica "prieteni" laughing oameni cu care stai ca nu ai ce face, prietenii sau dus de secole

| Biiskrem explică (pentru anonim_4396):

Ai fi mulțumit dacă aș înlocui „prieteni" cu „amici„? Ideea întrebării era despre oamenii noi din viața ta, modul în care faci cunoștință cu ei.
Am formulat întrebarea cât se poate de simplu, nu era momentul să comentez acea veche poveste. happy
O seară frumoasă.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Biiskrem):

Da, amici e alta chestie. mersi la fel

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau sa fiu protejat de la ce vreau. prietenii nu fac asta.

| Kaℓi a răspuns (pentru anonim_4396):

Dar cine o face?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Kaℓi):

In acelasi timp cei ce ma protejeaza nu imi fac bine deloc.

Neprotejabilule! big grin

Am ceva in ochi

Daca as crede ca vorbesti serios as zice wow, ce coincidenta! am avut toata ziua senzatia ca am ceata pe ochi happy

Aww
sper ca nu am spus ceva tampit. se intampla sa alerg fara sa simt ca am un perete de care sa ma lovesc. tu ce ai vazut ca isi doresc idiotii?

Nu stiu daca ai spus ceva tampit, vad ca ai sters un mesaj happy am lipsit putin, a trebuit sa tai noua unghii pentru ca s-a rupt una sad asa se intampla mereu!
Stii cum e cu peretii astia... depinde ce preferi, sa fii fraierul care se loveste de zid ori another brick in the wall. Chestie de optiune!
Idiotii isi doresc in general sa stie tot adevarul. Si sa aiba.

Imi pare rau: ) inteleg. am sa il construiesc rabdator sau rapid dar totodata distrugand aparentele, ar trebui sa apar acolo construind calm si pur ca o statuie de gheata desi am sa vreau ce trebuie vrut. cand ei o sa vada rezistenta mea(destinul meu nu trebuie sa fie plan sau vegetativ. am sa fac cel mai frumos taburet din istoria omenirii) nu o sa mai ramana nimic din mine. avantajul celui mai rar si cretin destin si totusi fraierii filozofici complecsi care se cred centrul universului, prima donnele nervoase poarta crucea lumii. ceilalti se cred niste zei care nu se conving nici pe sine.

Because I’m happy
Clap along if you feel like a room without a roof
Because I’m happy
Clap along if you feel like happiness is the truth
Because I’m happy
Clap along if you know what happiness is to you
Because I’m happy
Clap along if you feel like that’s what you wanna do...

"happiness is the truth"!

Implicitly and unquestionable

| piticelm a răspuns:

Nu exista asa ceva.Amici,cunostinte,poate,prieteni niciodata.

| Flory1243 a răspuns:

Nu poti obliga pe cineva sa te placa si nici nu trebuie sa te astepti ca toata lumea sa cada in extaz atunci cand te vede. Poti in schimb sa incerci sa te pui cat mai bine in valoare in ochii celor din jur.

Cum? Un zambet face minuni in timpul unei conversatii, o gluma buna sparge gheata, iar un compliment aruncat peste umar, la plecare, lasa o ultima impresie de nesters.

Gretchen Rubin te invata si alte trucuri pentru a te face placut.

Cu totii ne dorim sa fim apreciati, sa vedem cum in ochii celor cu care ne intalnim se aprinde o luminita in momentul in care ne facem aparitia. Dar nu e suficient sa fim inteligenti, culti sau fermecatori daca nu stim sa le aratam si celorlalti ca dispunem de toate aceste calitati.

De aceea...:

Zambeste

Zambeste mult. Studiile arata ca parem cu atat mai prietenosi si mai simpatici pentru interlocutorul nostru cu cat zambim mai mult, iar explicatia, simpla de altfel, este ca expresia senina a fetei noastre induce involuntar in cel cu care vorbim o stare de bine, de confort (apropo, cercetatorii au stabilit ca exista 19 tipuri diferite de zambet!).

Reactioneaza

Reactioneaza la spusele celorlalti, arata-te interesat si impresionat de cele spuse de ei si las-o mai usor cu propriile opinii. Studiile arata ca oamenii ii indragesc mai repede pe cei care stiu sa asculte decat pe cei care stiu sa vorbeasca.

Fii atent

Ai grija insa sa fii pe faza, daca nu vrei sa faci gafe. Si tine cont ca si limbajul non-verbal spune foarte mult. Intoarce-te cu fata la cel care vorbeste, adopta o atitudine relaxata, nu te muta de pe un picior pe altul si nu incrucisa bratele in semn de lehamite sau de agresivitate.

Lauda

Este bine sa stii ca ori de cate ori vorbesti de bine pe altcineva, o mica parte din laudele aduse se reflecta si asupra ta. De exemplu, daca spui despre cineva ca este charismatic, loial sau responsabil si ca il apreciezi pentru asta, cei cu care discuti vor fi convinsi ca si tu esti, sau macar incerci, sa fii la fel.

Si invers, daca zambesti povestind cat de afurisit si de tupeist este respectivul, vei lasa aceeasi impresie.

Glumeste

Fa glume pe seama ta. Nu te teme sa iti arati vulnerabilitatile, iar simtul umorului iti poate fi de ajutor in acest sens, ca sa nu risti sa te umpli de ridicol. Nu exagera insa, altfel arunci o lumina proasta asupra ta.

Radiaza

Fii energic, plin de viata. Este contagios, sa stii! Oamenii se simt mult mai bine in apropierea celor veseli, plini de ganduri pozitive si care rostesc vorbe placute, decat a celor cinici, posaci, carcotasi.

Studiile arata ca primele 10 minute de la prima intalnire cu cineva sunt cruciale pentru viitorul relatiei dintre cele doua persoane, asa ca, DA, prima impresie conteaza enorm. De aceea, fa un efort, si incearca sa placi chiar de la inceput.

| trisha88 a răspuns (pentru Flory1243):

Pentru mine a fost util raspunsul tau, nici un psiholog n-ar fi raspuns mai bine la intrebare. happy

| Biiskrem explică (pentru trisha88):

Informația e preluată de undeva, articolul aparținând autoarei americane Gretchen Rubin. happy
A precizat...
Nu subestima ''pisihologii''.

| trisha88 a răspuns (pentru Biiskrem):

Indiferent de unde provine informatia pentru mine a fost utila.La ultima propozitie prefer sa nu raspund ca oricum nu ma cunosti si nu stii pe ce se bazeaza afirmatia mea.

| Biiskrem explică (pentru trisha88):

Mda, greșeala mea. M-am tâmpit de tot. happy

| Dannyofficial a răspuns:

Prieteni noi pot veni in orce moment.

Răspuns utilizator avertizat
| Jjøқεr a răspuns:

Prieteni? Foarte simplu. Sunt eu insumi laughing. Mai nebun de felul meu. dar multi se obisnuiesc cu mine. Imi place sa fiu glumet, de multe ori fac haz de necazul meu si prietenilor le place asta, aduc un strop de "rasete" in monotonia de la scoala. Asta depinde de firea oricui, eram rusinos cand eram mic. Si acuma, dar dupa ce scot o vorba imi trece laughing

| UniverseIsMyLimit a răspuns:

Nu-mi fac. Aștept să vină ei la mine, dar de obicei rămân singură. Exceptând când au nevoie de ceva. Prefer să rămân singură decât cu așa persoane.

| TiberiuVally a răspuns:

Foarte simplu big grin,le zambesc si le zic :,, heyyy" chiar daca nu-i cunosc laughing apoi intru in vorba cu ei, vorbim pe facebook, mai tarziu i invit la mine, iesim undeva, ne cunoastem mai bine siiii pam-pam! devenim prieteni! laughing am multi prieteni, multi i-am cunoscut in felul asta big grin

| Dani12344321 a răspuns:

Nu stiu sa-mi fac prieteni.I-am facut in copilarie involuntar fara sa fiu constient.Dar cu bune cu rele ma sprijina si acum dupa mai bine de 10 ani.Prietenii nu sunt cine stie ce.dar cu putinu' lor de 10% cat vor sa te ajute, te ajuta, macar atat...

| aniaa a răspuns:

Nu exista un mod anume de a-mi face prieteni. Ma imprietenesc cu cineva prin intermediul altor prieteni, sau cand vad ca frecventez aceleasi locuri cu cineva, ne plac aceleasi lucruri

Întrebări similare