Întrebare recomandată | Biiskrem a întrebat:

Tu cum îți faci prieteni?

45 răspunsuri:
| Biiskrem explică (pentru trisha88):

Informația e preluată de undeva, articolul aparținând autoarei americane Gretchen Rubin. happy
A precizat...
Nu subestima ''pisihologii''.

| Kaℓi a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu stiu daca ai spus ceva tampit, vad ca ai sters un mesaj happy am lipsit putin, a trebuit sa tai noua unghii pentru ca s-a rupt una sad asa se intampla mereu!
Stii cum e cu peretii astia... depinde ce preferi, sa fii fraierul care se loveste de zid ori another brick in the wall. Chestie de optiune!
Idiotii isi doresc in general sa stie tot adevarul. Si sa aiba.

| trisha88 a răspuns (pentru Biiskrem):

Indiferent de unde provine informatia pentru mine a fost utila.La ultima propozitie prefer sa nu raspund ca oricum nu ma cunosti si nu stii pe ce se bazeaza afirmatia mea.

| Biiskrem explică (pentru trisha88):

Mda, greșeala mea. M-am tâmpit de tot. happy

| Dannyofficial a răspuns (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Nu-i frumos sa ne jignim prem-ministru, acum cat te arde la buzunar laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Kaℓi):

Imi pare rau: ) inteleg. am sa il construiesc rabdator sau rapid dar totodata distrugand aparentele, ar trebui sa apar acolo construind calm si pur ca o statuie de gheata desi am sa vreau ce trebuie vrut. cand ei o sa vada rezistenta mea(destinul meu nu trebuie sa fie plan sau vegetativ. am sa fac cel mai frumos taburet din istoria omenirii) nu o sa mai ramana nimic din mine. avantajul celui mai rar si cretin destin si totusi fraierii filozofici complecsi care se cred centrul universului, prima donnele nervoase poarta crucea lumii. ceilalti se cred niste zei care nu se conving nici pe sine.

| Kaℓi a răspuns (pentru anonim_4396):

Because I’m happy
Clap along if you feel like a room without a roof
Because I’m happy
Clap along if you feel like happiness is the truth
Because I’m happy
Clap along if you know what happiness is to you
Because I’m happy
Clap along if you feel like that’s what you wanna do...

"happiness is the truth"!

| Digital112 a răspuns:

Eu imi fac prieteni bine

| mimiwewem a răspuns:

Eu nu am prieteni.Ci doar persoane cu..care ies.

| UniverseIsMyLimit a răspuns:

Nu-mi fac. Aștept să vină ei la mine, dar de obicei rămân singură. Exceptând când au nevoie de ceva. Prefer să rămân singură decât cu așa persoane.

| TiberiuVally a răspuns:

Foarte simplu big grin,le zambesc si le zic :,, heyyy" chiar daca nu-i cunosc laughing apoi intru in vorba cu ei, vorbim pe facebook, mai tarziu i invit la mine, iesim undeva, ne cunoastem mai bine siiii pam-pam! devenim prieteni! laughing am multi prieteni, multi i-am cunoscut in felul asta big grin

| Dani12344321 a răspuns:

Nu stiu sa-mi fac prieteni.I-am facut in copilarie involuntar fara sa fiu constient.Dar cu bune cu rele ma sprijina si acum dupa mai bine de 10 ani.Prietenii nu sunt cine stie ce.dar cu putinu' lor de 10% cat vor sa te ajute, te ajuta, macar atat...

| Dannyofficial a răspuns:

Prieteni noi pot veni in orce moment.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Kaℓi):

Implicitly and unquestionable

Întrebări similare