| NoProblemInViataVirtuala a întrebat:

Uite situati:
Eu baiat... tu baiat...
Eu te plac
Ma ascund de tine de 3 ani...
Cand ma hotarasc sa-ti zic...
in felul urmator:
Te chem intr-un loc sa fim singuri...
Si-ti zic...
"Iarta-ma... dar te iubesc... dar nu vreau"
Vreau sa stiu cum reactionati iar apoi vreau sa-i spun...
Ai putea... sa simti? si tu la fel puppy dog eyes sad

Răspuns Câştigător
| KatherineSparks a răspuns:

"Iarta-ma... dar te iubesc... dar nu vreau" - " dar nu vreau " te referi, tu, ca personaj, ca n-ai vrea o relatie intima cu mine, ca, personaj baiat?
N-am inteles asta dar cred ca-ti pot da un raspuns...
Respect orice tip de relatie. Adica, nu ma declar scarbita de o relatie barbat-barbat sau femeie-femeie. Dar, personal, raman hetero big grin.
Revenind la situatie...
Eu, ca personaj, poate nu sunt homosexual. Poate am o iubita. Poate o iubesc. Poate ea e insarcinata... cine mai stie! Dar, pentru ca sunt o fire mai sensibila si continui cu acest comportament si in 'viata' de personaj al povestii asteia, as spune: 'Ce ai mai facut? Ce te-a facut sa spui aceste cuvinte?'
As vrea sa aflu daca nu cumva ti s-a intamplat ceva in viata sentimentala. Poate ti-a murit mama sau o alta ruda... Apoi, afland raspunsul [fie cum o fi] ti-as spune ca: 'Ar trebuii sa mai asteptam pana sa discutam despre asa ceva. Acum, omule, hai sa mergem la o bere! Nu ne-am mai vazut de 3 ani, pentru Dumnezeu!' [na, c-am luat omul de baiat in serioslaughing]
Deci, asa as reactiona eu ca baiat si mai ales ca PRIETEN AL TAU. Altcineva i-ar da un sut personajului tau... sad. Ca fata... ramane de vazuthappy

0 răspunsuri: