| Wrestlingbataie25 a întrebat:

Un profesor care din cauza ca a lovit o fetita de clasa a 7a a vrut sa se sinucida si i-a zis la o alta fetita stiti cum ii zici la caine sa plece nu ar merita pedepsit grav? Daca isi lua viata fetita eu zic ca el era direct responsabil

Răspuns Câştigător
| Miruna333 a răspuns:

Normal, si fara sinucidere, pentru ca a comis o infractiune, a lovit un om.
Din moment ce elevul a ajuns intr-o stare psihologica atat de grava incat sa recurga la asta, profesorul ar fi fost cercetat penal pentru omor din culpa (daca exista dovada actulului de violenta si sinuciderea elevului)
deci ar putea fi cercat pentru asta, pe langa vatamare corporala (daca lovitura a fost grava) sau/si instigare la sinucidere (daca se considera ca profesorul a avut un comportament care a determinat direct sau indirect elevul sa ajunga sa isi puna capat zilelor).

15 răspunsuri:
| Miruna333 a răspuns:

Cand faci un lucru grav si dupa tot te plangi ca vrei sa te sinucizi,, din cauza aia'', e doar din cauza ta.
Era alegerea lui, si vina lui era. Toate actiunile au repercursiuni.
N-are minte daca se compara cu un caine. El are discernamant, cainele nu. El merita pedepsit, cainele nu.

| Wrestlingbataie25 explică (pentru Miruna333):

Fetita a vrut sa se sinucida nu el, deci?

| Miruna333 a răspuns (pentru Wrestlingbataie25):

Ah, ma scuzi, am inteles ca el voia dupa ce a facut fapta. N-am inteles:,, Stiti cum ii zici la caine sa plece nu ar merita pedepsit grav?''
Da, iti dai seama, e un copil. din cauza lui recurgea la asta

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Daca vrei sa te sinucizi, trebuie sa le ceri voie parintilor.
O inmormantare este foarte scumpa, plus ca se incepe o ancheta foarte dificila, in care se acuza in primul rand parintii, ca nu au supravegheat copilul suficient.
Le dai multa treaba parintilor, asa ca mai bine suporti profesorul ala, si eventual inveti ce incearca sa-ti predea.
Lasa sinucisul pe cand o sa-ti permiti inmormantarea.

| Wrestlingbataie25 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Am zis ca din cauza lui era sa se sinucida o fetita omule ti sr pare normal.ca din cauza ca asta o. loveste si o umileste sa se sinucuda si el sa nunfie tras la raspunfetr?

Daca recurgea oare facea puscarie? Sau macaral dosar penal?

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Wrestlingbataie25):

El este vinovat pentru lovire și hărțuire. Dacă se urmează procedura legală, cu plângere la poliție și inspectorat, audieri, dovezi.
Sinuciderea in prima fază este doar fapta elevei și implicit a părinților ei.
O astfel de faptă nu prea se justifică in alte fapte, dpdv legal.
Una este hărțuirea, alta este moartea unui om.
Dacă eu îi vorbesc urat cuiva sau îl lovesc, răspund pentru agresiune, nu pentru omor, nici măcar din culpă.
Iar ca să răspund, victima ar trebui să acuze. Că dacă tace ca fraiera, nu pățesc nimic.
Așa că, mergi la poliție sau directorul școlii, și anunță infracțiunea (hărțuire profesor-elevă). Adună și dovezi, dacă se întâmplă în continuare. Înregistrează audio.

| Violleta2022 a răspuns:

Intotdeauna sunt doua fatete ale adevarului, ca si fetita i-a vorbit urat profesorului, deci nu ar trebui si fetita pedepsita grav?

Stai linistit ca de la atata lucru nu-si ia nimeni viata, ca nu toti copii sunt bolnavi psihic.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

In ce clasa esti si ce scuza ai de nu stii sa te exprimi in limba Romana?

"Un profesor care din cauza ca a lovit o fetita de clasa a 7a a vrut sa se sinucida"
Cine-a vrut sa se sinucida? Profesorul?

| FreddieM a răspuns:

Nu-mi vine sa cred cât de proasta e austalianca asta.
,, Intotdeauna sunt doua fatete ale adevarului, ca si fetita i-a vorbit urat profesorului, deci nu ar trebui si fetita pedepsita grav?''
Adică justifica violenta fizică și psihologica asupra unei fetite din partea unui adult. Dacă asa și-a educat și copii, vai de steaua ei. O sa raportez tipul asta de promovare, e complet nesănătoasă pentru toți. Rușine, rușine, rușine. Sper sa dispară de pe acest forum cu tipul asta de mentalitate învechită și megacomunista, degeaba a stat pe tarâmuri străine, tot neevoluata a ramas.
Cheers

| FreddieM a răspuns (pentru Miruna333):

Am încercat sa raportez (și dacă se poate sa fie complet bannata) pe australianca, dar sunt blocat de dumneaei.
Cer ajutor și susținere, dacă cineva e de acord cu mine, sa o facă în locul meu.
Asta e mesajul care voiam sa îl public.

Promovează violenta fizică și psihologica asupra copiilor, aproba fapte de acest tip, consider asemenea atitudine absolut incalificabila. Prezenta ei e non instructiva nu aduce nici un aport pozitiv celor care au nevoie.

Cheers

Violeta aia e proasta rau nu.pot sa o blochez ca sunt juniior

| Miruna333 a răspuns (pentru FreddieM):

Https://www.tpu.ro/contact
Spui problema aici

| FreddieM a răspuns (pentru Miruna333):

Mersi, am trimis. O zi minunată.
Cheers

| Miruna333 a răspuns (pentru FreddieM):

O sa isi ceara si dovezi, link-ul de la intrebarile la care a raspuns urat, sa fii pregatit, ca vor intreba