anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Unii din voi puteti vedea aura unei persoane, mi s-a intamplat ca mi-am vazut ptuin din aura, cam 1 mm, era un fel de albastru deschis, cum pot afla ce culoare are aura mea si mai ales cum am facut asta?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te-ai uitat in momentul unei interferente a luminii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu poti s-o vezihee hee Daca spui ca tu ai vazut-o sa fii sigura ca ti s-a parut. Oricum, in picturile murale din biserici si icoane aura este cind galbena cind albawinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Auoleooo Juniper, vrei sa te faci sfinta? Adica o sa ne indeplinesti dorinte? Pff, de ce n-ai spus de la inceput. Imi indeplinesti si mie o dorinta, una micuta de tot. Vreau sa cistig la loto citeva milioane de euroibatting eyelashes Aaaaa, n-o sa-ti para rau, promit sa te cinstesc happy tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iti recomand o carte scrisa de Ted Andrews- Cum sa vezi si sa interpretezi aura. O poti descarca de pe scribd.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca esti sigura ca ai vazut-o, atunci trebuie sa mai incerci sa o vezi. Crede-ma, cu mult exercitiu o sa ti-o vezi, dar nu stiu daca funcioneaza cu oglinda... Incearca sa-ti relaxezi ochii si sa privesti o parte a corpului tau. Daca esti in vreun fel obosita, n-ar trebui sa incerci asta. Concentreaza-te pe o suprafata mai mare, nu pe un singur punct. Daca te concentrezi pe un punct, atunci vei fi distrasa de ceva cu siguranta. Fii sigura ca in raza ta vizuala se afla si exteriorul elementului ales, ca sa poti observa aura. Incearca asta de mai multe ori. Daca ai vreun prieten mai apropiat, spune-i lui sa se concentreze asupra ta, in timp ce tu stai langa un perete gol, preferabil alb. Poate reuseste el sa iti spuna culoarea. De faptul ca ti-ai vazut-o fara nici un fel de stradanie, nu cred. Aura este mult mai larga, nu doar 1 mm. Recomand sa intrebi pe cineva mai experimentat decat mine, totusi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai ca sa iti observi mai bine aura trebuie sa-ti petreci mai mult timp in fata oglinzii si sa fi foarte atent atunci cand te privesti pe tine si ai sa observi aura ta mult mai bine

| RealFriend a răspuns:

1. Te duci intr-un loc mai intunecat.
2. Aprinzi o lumanare te uiti la ea timp de 10 secunde.
3. Apoi inchizi ochii si imagineazati flacara apoi iti vei vedea aura si ce culoare este.
Nu e nici o problema daca nu o vei vedea deoarece trebuie sa exersezi foarte mult mie mi-a luat aproximativ 6 luni.