anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Urata,medie sau frumoasa?

https://us.toluna.com/......eally-ugly

19 răspunsuri:
| DarkOrbitMoon a răspuns:

Ai mai pus intrebarea asta, e deja stresant.
Daca tu esti in poza si nu-ti place cum arati, consoleaza-te, nu mai pune o intrebare de 1000 de ori.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DarkOrbitMoon):

Iar tu esti stresanta tot insistand sa raspunzi la aceeasi intrebare.vezi-ti de intrebarile tale sau esti administrator? Stai ca te ajut eu sa nu te mai streseze intrebarile mele. Oricum, cred ca o stii pe tipa din poza!

| Mayar a răspuns:

Medie spre frumoasa, daca ar slabi vreo 5 kg.

| Syndre a răspuns (pentru Mayar):

Cred că ai vrut să spui 50, nu 5. laughing
On topic: nu găsesc nimic atractiv la ea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Syndre):

Tu crezi ca tuturor le place sa fie scheleti ambulanti? ai vazut prea multe modele

| Syndre a răspuns (pentru anonim_4396):

Cred că tuturor le place să aibă un IMC sănătos. happy

anonim_4396

Da, si eu fac sala de atata timp si mananc sanatos, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ma opresc la 66 de kg ca asa e "bine". vreau sa am vreo 77 ca asa e bine pentru inaltimea mea, tot e mai bine ca un schelet.

E o diferență în a avea peste IMC din cauza masei musculare, știi și tu asta doar.
Tipa pare să aibă peste 100 kg, presupunând că are în jur de 1.60 dacă ar da jos 50kg n-ar fi decât MAI sănătoasă. happy Nu văd de ce te tot legi de "scheleți", am specificat clar IMC sănătos, ori nici balenele și nici scheleții nu se încadrează.

| Doub a răspuns (pentru anonim_4396):

Sa stii ca tortul ingrasa.sad

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Doub):

Merge merge. se ard repede caloriile alea dupa o zi de sala laughing

anonim_4396

Poate sa fie mai sanatoasa si doar cu 35 de kg in minus, de aia ziceam. tu tot te legi de 50

Am explicat de ce, după mine pare să aibă nevoie de măcar 50. Dar nu îi știu înălțimea așa că nu bag mâna în foc.

| Mayar a răspuns (pentru Syndre):

Daca vezi ce femei urate am vazut eu de varsta ei,,,,,,,,,, Ramai socat. Ea ii faina fata de altele.

| Syndre a răspuns (pentru Mayar):

Prefer să merg pe "se poate mai bine" decât "se poate mai rău".

| Liviu a răspuns:

Mie imi place tipa big grin dar ma rog, eu alerg dupa femei, nu 50 de kg, la mine trebuie sa aiba 80 90 de kg cu 1, 80 sau 1, 85 laughing Deci nu imi plac slabele, prefer ceva cu sunculita, sa am unde pune mana blushing

| Lawliet14 a răspuns:

E medie tipa, dar multi s-ar baga pe ea daca e smechera. Unii chiar prezentabili.

| jewnina a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai dreptate

| jewnina a răspuns (pentru Mayar):

De acord cu mayar, are cateva kg in plus

anonim_4396

Pai,uita-te si tu la modele si lasa grasancele in pace.Nu-s de tine si nici tu nu esti pentru ele.