Ai mai pus intrebarea asta, e deja stresant.
Daca tu esti in poza si nu-ti place cum arati, consoleaza-te, nu mai pune o intrebare de 1000 de ori.
Iar tu esti stresanta tot insistand sa raspunzi la aceeasi intrebare.vezi-ti de intrebarile tale sau esti administrator? Stai ca te ajut eu sa nu te mai streseze intrebarile mele. Oricum, cred ca o stii pe tipa din poza!
Tu crezi ca tuturor le place sa fie scheleti ambulanti? ai vazut prea multe modele
Da, si eu fac sala de atata timp si mananc sanatos, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ma opresc la 66 de kg ca asa e "bine". vreau sa am vreo 77 ca asa e bine pentru inaltimea mea, tot e mai bine ca un schelet.
E o diferență în a avea peste IMC din cauza masei musculare, știi și tu asta doar.
Tipa pare să aibă peste 100 kg, presupunând că are în jur de 1.60 dacă ar da jos 50kg n-ar fi decât MAI sănătoasă.
Nu văd de ce te tot legi de "scheleți", am specificat clar IMC sănătos, ori nici balenele și nici scheleții nu se încadrează.
Poate sa fie mai sanatoasa si doar cu 35 de kg in minus, de aia ziceam. tu tot te legi de 50
Am explicat de ce, după mine pare să aibă nevoie de măcar 50. Dar nu îi știu înălțimea așa că nu bag mâna în foc.
Mie imi place tipa
dar ma rog, eu alerg dupa femei, nu 50 de kg, la mine trebuie sa aiba 80 90 de kg cu 1, 80 sau 1, 85
Deci nu imi plac slabele, prefer ceva cu sunculita, sa am unde pune mana
E medie tipa, dar multi s-ar baga pe ea daca e smechera. Unii chiar prezentabili.
Pai,uita-te si tu la modele si lasa grasancele in pace.Nu-s de tine si nici tu nu esti pentru ele.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: