| Ady00pk a întrebat:

URGENT! am ambele masele de jos umflate(stanga-dreapta) am citit pe net ca as putea pune o punga cu gheata si sa o tin acolo ce credeti? care e cea mai buna metoda? nu imi recomandati dentistul deoarece oricum marti am programare.Ideea e ce as putea face pana atunci sa se desumfle? lamuriti-ma in legatura cu gheata!sad

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scz, am inteles gresit intrebareahee hee incearca orice metoda si cea cu gheata si cea cu pastilele.Mergi si la doctor si totul va fi bine.Iti doresc insanatosire grabnica!happy

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mama a avut abces, a luat pastile ampicilina si aspirina, acum se simte mai bine, dar am avut grija sa ia tratamentul la timp, altfel se agrava situatia.Incearca si tu, daca nu va trebui sa mergi la dentist...Stii vorba aia"de ce ti-e frica, nu scapihee hee (eu tot asa fugeam de dentist pana cand am fost nevoita la un moment dat sa merg, iar acum nu imi mai este teama). Ai grija de tine, stiu ce inseamna dureri de masele, abcese...Nu doresc nimanui sad

| Ady00pk explică:

Nu incercati gheatahappy am auzit ca oblinteste! mie mi-a trecut maseaua de pe stanga cu pastilehappy continui sa iau poate se dezumfla si dreaptatongue