anonim_4396
| Anonim întreabă:

Urgent!

Deci sunt pe tiktok o gramada de fete care au link catre ONLYFANS, si postari in care scriu ONLYFANS si nu patesc nimic!


Eu am scris intr-un tiktok OnlyF si mi-au blocat contul permanent! Sa imi explice si mie cineva de ce pentru nu inteleg!

De ce altora nu le blocheaza contul si mie mi l-au blocat? Nu am facut nimic diferit fata de alti oameni! Wtff


TPU, ma blocati si voi pentru ca am scris cuvintele astea, ONLY FANS?

Bine macar ca era la inceput contul si nu muncisem la el aiurea

Doamne deci nu imi vine sa cred. Nici sa pronunt "only fans" nu am voie pe tiktok. Incredibil.

P.S. nu incerc sa imi fac reclama, nu ma intrebati de only ca nu il dau la nimeni aici, vreau doar sa imi explice cineva de ce unii au voie sa faca reclama la only pe tiktok si eu nu.

1 răspuns:
| RoyalSovereign a răspuns:

Salut,

Sunt de acord cu tine. Moderatorii acelei platforme nu gândesc în viața lor și aplică sancțiuni fără sens. Nu cred că avem cui reclama mai sus de atât, sau poate există vreo autoritate abilitată la nivel internațional care să investigheze cazurile astea, însă nu cred că poate interveni continuu, ci doar în situații excepționale.

Din cauza instabilității ăsteia prefer să rămân un simplu utilizator, nu creator, care se auto-expune unui risc ridicat de a pierde oricând contul.

Răspuns venit cu întârziere, dar abia zilele astea am intrat în priză cu TPU și acum am luat paginile cu întrebări/ postări lăsate în paragină. happy