| den_4336 a întrebat:

V-as ruga sa-mi spune-ti si mie cele mai amuzante clipe din viata voastra.Adica o nazbatie sau ceva. Fundita ( la cea mai amuzanta )! Multumesc!

2 răspunsuri:
| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Iti zic o intamplare foarte amuzanta care i s-a intamplat fostului meu prieten: se dusese la discoteca cu toata gasca si se distrau ei acolo cand unei fete(verisoara lui) i-a sarit sandaua din picior(la propriulaughing) si el a facut pe cavalerul si s-a oferit sa il aduca, doar ca sandaua nimerese chiar sub scanul unei tipe cu o fusta mai scurta pe care ei nu o cunosteau. Zis si facut s-a aplecat sa ia sandaua si s-a trezit cu o genta in cap si cu tipa care tipa la el ce face sub fusta eilaughing si el a zis,, Caut pantoful Cenusaresei''laughing
O alta faza amuzanta care mi s-a intamplat mie: primul sarut a fost penibil(putin spus). Ma temeam sa nu dezamagesc partenerul(care era cu 10ani mai mare si normal ca si cu multa experienta) si de fiecare data cand incerca eu plecam capul pe umarul lui si ii ziceam ca-mi place parfumul lui sau alte chestiilaughing
Sper ca te-am amuzatlaughing

| Alexandru a răspuns:

Pot spune ca in perioada scolii generale am trait cele mai frumoase momente alaturi de clasa mea, momente la care ma mai gandesc si astazi si rad cu placere. Unul din aceste momente este legat de ziua de 1 decembrie.
In clasa a saptea din cauza unor modificari facute de doamna directoare, de la o sala de clasa aflata la parter am fost " transbordati" la o sala de clasa aflata la etaj. In fiecare an, cum bine se stie, de 1 decembrie nu se invata cu prilejul zilei nationale.Nu era nicio noutate asta. In ultima pauza din acea zi, un coleg dornic sa faca glume a inceput sa strige : "Bai, trebuie sa va spun ceva nemaipomenit.Maine nu invatam.Stam acasa ca este 1 decembrie". Am inceput sa radem cu totii, numai un coleg nu radea, acesta ramanand uimit de parca nu ar fi stiut asta. Si a spus : "Daaaaa? Tu vorbesti serios? Uraaaa! "
Si, de bucurie a inceput sa strige si sa darame plansele din clasa pana cand s-a gandit la ceva. A deschis geamul si a mers apoi la catedra. A luat catedra in brate si a mers la fereastra aruncand-o in curtea invecinata terenului scolii, curte nepopulata de altfel de nimeni.Atunci, am ramas socati.Nu stiam ce sa facem.Sa radem sau sa ne gandim cum vom justifca asta in fata domnilor profesori, in fata doamnei diriginte. Am inceput insa toti sa radem si sa il intrebam daca nu cumva are probleme la cap. El nici nu se sinchisea de asa ceva. De prisos sa mai spun ce reactie a avut in special doamna diriginta si, mai apoi, doamna directoare. Si asa, pentru Florin, ziua de 1 decembrie nu a mai fost zi libera pentru ca a venit cu tatal sau sa repare catedra distrusa serios dupa impact. Doar asa a putut scapa de scaderea notei la purtare...
Ce ne-a amuzat teribil a fost cinismul sau : "da? maine nu invatam? nu pot sa cred! Ce bucuros sunt! ", de parca ar fi fost o premiera in viata lui acea zi libera acordata.