anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va este greu sa va uitati in ochii unei persoane? Pentru mine este foarte usor,eu mereu ma uit in ochii oamenilor non stop,nu stiu cum sa spun dar ma uit asa adanc, si parca ei se feresc de privirea mea sau nu se pot uita la fel. Oare de ce?

14 răspunsuri:
| Th3AbSinTh3 a răspuns:

O persoana care nu te poate privi in ochi ascunde ceva, ceva din subconstient ii spune ca daca nu te priveste in ochi sau intoare capul repede poate ascunde in continuare secretul. asta se intampla si cand tine cineva la tine, stie ceva rau despre tine si nu mai vrea sa te vada

| OldSoul a răspuns:

In general si eu ma uit in ochii unei persoane, dar nu atat de mult incat sa fac ca acea persoana sa se simta prost.

| KillMePlease a răspuns:

Nu stiu.
Si mie imi place sa privesc oamenii in ochi.

| KamaSutra a răspuns:

Eu intotdeauna ma uit in ochii oamenilor
Numai cei slabi si fara incredere in sine nu se pot uita direct in ochii cuiva

| AirănMeidăn a răspuns:

da, eye-contact-ul e superrr
dar nu cand cineva se holbeaza efectiv la tine 3 minute incontinuu
atunci e jenant

Răspuns utilizator avertizat
| Vvistula a răspuns:

Si eu ma uit, mereu compar culoare ochilor cu ale altor persoane si in functie de asta imi aleg prietenii.

| Geanin a răspuns:

Mie mi-e rusine sa ma uit!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, ma pot uita, dar nu o fac. Stiu cum e sa se uite cineva obsesiv la tine. Am o colega care face asta. Parca te spionează cineva.

| Happyjump a răspuns:

De obicei ma uit in ochii lor ca sa-i fac sa se simtă jenant, in rest, nu sunt genu' care priveste oamenii in ochi.

| anonim_4396 explică (pentru Happyjump):

Pai cand vorbesti cu ei ce faci stai cu ochii in telefon? daca ai zis "nu sunt genu' care priveste oamenii in ochi."

| Happyjump a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, nici eu nu se uita la mine

| Pinocchio a răspuns:

Si eu le privesc pe oamenii in ochi, nu ma feresc de asta, dar nu insistent incat sa le deranjeaza.
Poate tu esti prea insistent, incearca sa-ti muti privirea in alte parte.

| Johnny69 a răspuns:

E o senzatie faina sate uiti in ochii unor persoane, asa iti poti da seama daca persoana respectiva e timida sau nu.