| Justmeandmysmile a întrebat:

Va pun o intrebare simpla, dau fundita, dar si argumentati: In fata cui ne infatisam cand intram in Biserica?

Răspuns Câştigător
| Corina a răspuns:

Intrucat biserica este Casa Domnului, e normal ca ne infatisam Lui. Toate gandurile si rugaciunile noastre le adresam Lui, Domnului nostru Iisus Hristos. Chiar daca multi vor spune ca, de fapt, in biserica lumea sta in fata preotului, acesta nu este decat un slujitor al Domnului, care ne arata calea spre Cel de Sus. Prin intermediul preotului, Domnul nostru Iisus Hristos ne indruma pasii spre mantuirea pacatelor, prin rugaciune, smerenie, milostenie si fapte bune.

3 răspunsuri:
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Biserica este "casa lui Dumnezeu", de care se cuvine "sa ne apropiem cu inima curata, in deplinatatea credintei, curatindu-ne prin stropire inimile de orice cuget rau si spalandu-ne trupul cu apa curata…", cum ne indeamna Sfantul Apostol Pavel (Evr. 10, 22).

| gabrielutzu a răspuns:

Depinde de noi cui ne infatisam. Unii dintr-e noi ne infatisam in fata oamenilor,inaintea carora incercam,in ipocrizia si fatarnicia noastra sa parem cat mai smeriti,cat mai credinciosi,mai morali,etc,etc,cand de fapt in realitate suntem cu totul altfel in adancul sufletului nostru.Dar da bine la imagine inaintea celorlanti,ne creeaza o imagine de altfel de oameni,din care speram de multe ori sa obtinem diferite avantaje in propriul folos.
Extrem de putini sunt cei care se infatiseaza (cu adevarat) inaintea lui Dumnezeu atunci cand intra intr-o Biserica si pe aceia nu o sa ii vedem niciodata in primele randuri, ei stau undeva mai in spate, tacuti si linistiti si nu cauta sa se faca remarcati de cei din jur.
Tu din care categorie faci parte?

| gokart a răspuns:

Raspunsul, cred eu, e evident. Biserica este casa domnului deci El ne intampina.