Tu ai privit-o cu ochii pierduti, ai vrut s-o saruti sau ai vrut sa o uiti?
•Rasul ei copilaresc ti'a raman in minte. E inocenta, dementa, dulce cand vrea. Si acum este doar a ta![]()
•S'a intors cu spatele la mine si crezand ca'si pierde mintile, mi-a spus : M'am indragostit de o amintire.
Atat de proaste, aproape inculte.si totusi atat de multe![]()
Ai facut tot posibilul sa'mi dovedesti ca esti la fel ca ceilalti. Felicitari, ai reusit![]()
Cand imi ceri iertare nu te'ai intrebat daca eu greseam tu mai fi iertat? nu conteaza ca esti femeie sau barbat la fel doare cand esti inselat![]()
![]()
Tu ma Asteptai sa vin. Cacii asa am promiss dar acum eu sunt.ce`a cu telefonul` inchiss![]()
Nu trebuie sa întoarcem pagina întotdeauna. Uneori, trebuie sa o rupem.
• Si spun "stop" relatsiei de primavara. ca nu vreau sa regret a 2-a oara!
Si dacã ai fi un sunet, as vrea sã fiu chitara care-l cântã, sã ating mereu câte o notã profundã!
• Dedicatie pentru cel mare m-a distrus : Te cataloghez un cost, sau cel mai fraier fost!![]()
Intre noi stii, defectele sunt acceptate
, Între noi, nu vezi priviri arogante
, Între noi totul se-mparte
!
Nu ai cum sa uiti toate aceste momente, care acum sunt doar niste simple sentimente.
Viata fara tine stii c'aproape m'a distrus.M'am gandit sa fie bine, dar uite la ce'am ajuns`
El a fost d vina ca de fiecare data.Inceteaza fata sa te mai crezi vinovata.Ti'a promis...stiu! Te'a mintit.stiu! El o sa regrete cand e prea tarziu!
Daca`ai impresia ca totul va dura la nesfarsit... Bun venit in realitatea cruda, gandesti gresit
Satula de tine, satula de noi... Stai, nu pleca! Intoarce-te, si i-a si trecutu` si plecati amandoi!
•E usor sa spui "nu mai vorbesc despre el, asta e ultima data" dar te tradeaza gandu`...ca numai la el te poarta`!![]()
Trebuie sa fii tare. Sa demonstrezi ca poti. Sa fii în centrul atentiei si mai presus de toti."
κίllą întreabă: