| raisssa a întrebat:

Vi s-a intamplat sa cedati psihic? sa va ganditi:gata, inchei socotelile, iau un tub de pastile si mai vad dupa... daca mai vad.nu vreau sfaturi, nici comentarii rautacioase.intreb doar daca au fost persoane in situatia?

Răspuns Câştigător
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Desigur. Numai că eu cu chimicalele (pastilele) nu mă împac aşa că preferam spânzurareawinking.
Totuşi, dacă mă gândeam la asta nu însemna că aveam de gând să pun în aplicare pentru că aş fi pierdut.
Ştii cum e... e un "scor" cu viaţa. Dacă te sinucizi ai pierdut direct, indiferent cât era scorul înainte.

3 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Am un psihic mai zen de felul meu.Ca sa ma enervezi, sa ma superi, sa fac ca trenul in gara trebuie sa ma cunosti suficient de bine incat sa stii unde sa lovesti.Nu ma deranjeaza faptul ca am probleme. Fara ele totul ar fi anost, ternhee hee
Nu cedez si nici nu am sa cedez.Pentru ca ma asteapta si mai mult probleme.Sunt egoista.Nu dau nimanui problemele meletongue

| Ea12345 a răspuns:

AM avut o problema cu moralul de curand.SImteam ca nu mai are niciun rost, am fost nervoasa... Dar am niste prieteni extraordinari(Vorba proverbului:,, Prietenul la nevoie se cunoaste"), care m-au ajutat sa trec peste.Asa-zisii prieteni nu m-au inteles, dar am inteles eu ce prieteni imi sunt...
insa, nu m-am gandit niciodata serios sa am sinucid. E un pacat sa-ti inchei viata asa.Am invatat din experietna proprie ca orice moment greu trece, daca ai prietenii si familia aproape.Niciodata nu trebuie sa cazi prada disperarii...Viata se va revansa si intr-o buna zi, va veni apa si la moara ta.happy
Succes si ai grija de tine!kiss

| paramore a răspuns:

Da, mi s-a intamplatsaderam la un pas de a lua pastilele dar nu stiu ce m-a oprit...acum vad ca am facut bine ca nu le-am luat, oriqm e nasol cand ajungi in situatia aia