Nu cred ca exista om caruia sa nu ii se fi spulberat un vis candva.
fiecare am avut esecuri in viata si vom avea multe altele si de acum incolo.
normal ca am avut si eu.cum mi-am revenit? in primul rand am suferit si mi-a parut rau, ca oricarui alt om. poate am plans, poate m-am descarcat altfel. cert e ca dupa toate astea mi-am revenit si am mers mai departe.am invatat ca nu se rezolva nimic daca stai si iti plangi singura de mila.viata merge mai departe, cu sau fara acea implinire si trebuie sa inveti sa visezi mereu la ceva nou.pana la urma asta ne tine in viata, nu? visele care trebuiesc implinite. daca nu am avea acele vise nu am evolua.si si daca nu sunt niste vise, macar dorinte sa fie.eu am invatat sa nu am vise, pentru ca daca ti se spulbera un vis e prea mare caderea si suferi prea tare.am invatat sa imi doresc din ce in ce mai multe.si am mai invatat sa nu imi doresc lucruri despre care stiu ca nu le pot obtine nicicum.
Nu nu mi s-a intamplat inca asa ceva, daca as pati ceva probabil m`as linisti dupa un asemenea incident, pentru ca vezi tu... daca nu e pentru mine D-zeu...viata ma atentioneaza.
@izabella03 iti dau dreptate si sunt constienta ca timpul nu sta in loc daca ai picat tu, am trecut si eu prin niste chestii care poate te marcheaza la un moment dat, am mers mai departe, dar multumesc lui Dumnezeu nu am avut [momentan] nici un moment in care sa simt ca drumul meu in viata s`a sfarsit pentru ca nu il mai pot continua. Peste lucruri minore trece oricine [zic eu], dar peste niste lucruri care iti raman intiparite si care te`au facut sa nu mai ajungi acolo unde vroiai [iti doreai], greu treci peste. Un fotbalist [sau orice altceva, asta e un exemplu bun deoarece am model un prieten ]in fiecare vara se impartea si la dansuri si la fotbal, pana cand intr-o zi si-a luxat glezna[ceva simplu, crezand noi]. Apoi a facut o miscare gresita si i s`a sfaramat osul [acum e in carucior, medicul i`a recomandat asta si i`a spus ca sunt sanse slabe sa ajunga acolo unde vrea, iti dai seama ca a picat cerul in capul lui]. Noi i-am fost mereu alaturi i-am spus ca sunt fotbalisti renumiti care au avut astfel de probleme, actual sunt si fotbalisti care joaca cu tija in picior.Asta e viata, soarta nu o poti schimba. Dar ti-am zis sunt de parere ca poti trece peste niste lucruri minore [daca le pot spune asa] gen :accidente si alte probleme [mai mici], dar de chestii de genul asta...[mai greu]...
Exista o placere si in ati vedea visurile calcate in picioare. Le inlocuiesti cu vise mai mari plus ca ambitia creste considerabil.Acum,conteaza si cum alegi sa iti indeplinesti visurile:alegand calea buna si grea sau cea rea si usoara.Depinde de moralitatea ta, de cat si cum esti dispus sa renunti la principii etc
Nu exista ghinion asta ca sa stiti.lasa-ti piciorul sa se odihneasca o per si apoi fa exerciti de recup in casa(eu am gen stang 2 rupt si acu merg prin casa pe genunchi ca si intarire)deci fa ceva de genu dupa un timp de odihna si repetati cu incredere ca nu ai nimic la picior(merge pana la anumite maxime)sper sa ajungi jucator de fotbal cum vrei.
@petruI eu sunt fata... un amic de`al meu are problema asta...si mersi de sfat
. bafta!