Solarul este un loc unde barbatii si femeile fac plaja in locuri SEPARATE, special amenajate in acest scop si spuneam, ca fac plaja cu sau fara slip barbatii, cu sau fara costum de baie femeile, fie ca sunt persoane grase sau slabe, inalte sau mai scunde, tinere sau mai putin tinere...nu vad ce as avea impotriva, mai ales ca la solarul din orasul meu este namol si apa sulfuroasa pentru tratament...merg si eu.
Cunosc barbati care au mers sau merg la solar. Nu mi se pare nimic iesit din comun.
Am invatat sa ii accept pe restul cum sunt si cu pasiunile lor...atata timp cat mie nu`mi dauneaza... deci... nu vad care e problema
Nu am absolut nimic impotriva. Care ar putea fi problema? Daca eu as vrea sa merg la solar m-as duce fara sa imi pese de ce zic altii. Dar "altii" nu ar avea ce sa zica pentru ca nu este absolut nimic rau in a merge chiar daca esti baiat. Dar atentie: s-a dovedit ca expunerea constanta la solar aduce cu sine o imbatranire rapida a pielii. In orice caz nu am absolut nimic impotriva si in plus, la orice solar banuiesc ca atat femeile cat si barbatii au locuri separate, motiv pentru care se pot bronza chiar si nud.
Traieste-ti viata, nu te mai supune tuturor prejudecatilor.
Psihoyounger
E absolut normal! Chiar in trecut am avut prieteni care mergeau la solar. Sincer mie imi place un corp frumos bronzat decat unul cu pielea alba Dar nah acum cum ii place fiecareia
Este ceva normal! Cunosc multi barbati care merg la solar si chiar le sta foarte bine!
@Psihoyounger
Eu merg la solar.Am vrut sa aflu parerea voastra despre barbatii care fac asta.