| Selena_9652 a întrebat:

Voi ce faceti pentru a avea o zi mai buna?big grin...Care sunt "ritualurile"pe care le faceti?happy

Răspuns Câştigător
| asdgfhresry a răspuns:

De obicei ies in oras cu fetele si facem caterinca. Sau daca sunt suparata plec singura in oras pe bulevard si ascult muzica la casti. Bineinteles ca e mai bine daca nu e lume pe unde ma plimb. Stau pe net si glumesc in continuu, sau daca ma enerveaza cineva, incerc sa vorbesc cu altcineva ca sa ma descarc. Alteori incep sa cant si sa dansez. Sau sa pariez cu mama pe ceva ce sunt sigura. Ma inveseleste sa o vad cum o inving.

7 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Imi ascult horoscopul de dimineata si rad cat de pe langa pot fi cititorii in stelelaughing
Incerc sa im amintesc in detaliu ce am visat noaptea trecuta in fiecare zi.Niciodata nu mi-am amintitlaughing

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Ies afara cu prietenii love struck Asta ma face sa ma simt cel mai binehappy
Sau fac cumparaturi big grin

| georgiana a răspuns:

Razi, danseaza, plimba-te, asculta muzica, profita de viata. Orice lucru mic iti poate aduce o bucurie mare, zambetul unui copil, curcubeul, animalele, tot ce inseamna viata.

| fsorin96 a răspuns:

Citesc o carte; ascult muzica; ies cu prietenii; ma joc la pc; ma uit la tv;(iarna) ma uit cum ninge:d

| Sasha_3991 a răspuns:

Zic ca sunt o vedeta si ca sunt la o emisiune si asa imi fac eu viata ( impreuna cu BFF am ea) mai buna:*:*!

| ☆ Danny☆ a răspuns:

Stau la call, la tv, sun niste prietene sa vina la mine, citesc, ma machez(doar daca sunt cu pritenele mele), cant, dansez, dau o petrecere in pijama(de obicei sambata...si nu foarte des cam 1-2 ori pe luna), imi fac curat(daca nu e curat in camera mea nu pot avea sub nici o forma o zi buna) si cam atat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In fiecare dimineata ma uit in oglinda si spun azi vreau sa fiu fericit si zambesc Garantat va functiona La mine merge Pa

Întrebări similare