Sunt enșpe lucruri despre care aș putea povesti. Sunt enșpe lucruri pe care le ador în această lume.
Iubesc peisajele, iubesc călătoriile, iubesc tot ce ține de natură. Îmi plac tradițiile și oamenii cu bucurie în suflet.
Sa citesc, sa aflu informatii despre subiectele sau domeniile de care sunt interesat si care ma pasioneaza, sa observ ceea ce ma inconjoara, in special comportamentul uman si sa trag propriile concluzii, sa ascult muzica, sa scriu, sa imi petrec timpul singur, gandindu-ma la diverse idei si imaginandu-mi diverse situatii sau posibilitati etc.
Ar fi multe de spus.
Insa ma rezum asa: cel mai mult in lumea asta imi place sa traiesc
Necunoscutul.Puterea de a descoperi, de a găsi ceva nou chiar dacă ești la zeci de ani lumină.
PS.Cred că se potrivea mai bine la conversații.
Sa ma distrez cu familia mea si prietenii si sa ma uit la anime/seriale care ma emotioneaza sau ma invata despre viata:X.
Cred ca e OK categoria![]()
Mie imi place sa observ ceea ce se intampla in jurul meu, sa observ fumusetea din fiecare lucru (indiferent ca e rau sau bun, fiecare lucru are frumusetea lui), imi place sa ii ajut si sa ii invat pe altii, imi place sa "traiesc", sa imi umez drumul meu atat de diferit de al celorlalti si sa profit de fiecare ocazie care mi-ar putea aduce fericirea si imi place si foarte mult sa calatoresc, sa vad locuri noi si sa cunosc oameni![]()
Cam asta "savurez" vin viata acum
anonim_4396 întreabă: