anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau o părere și poate niște sfaturi.
Am 18 ani, și am dobândit permisul auto! Mașină nu am fiindcă nu sunt angajat și nu vreau să îmi pun părinți în dificultăți financiare ca să mi cumpăr mașină. Astă seară s-a vorbit despre un drum la un magazin la mine în sat ( 6 km dus-intors, eu stau la 2 km de sat, sunt într o zonă retrasă). Mama a zis că nu mi dă mașina fiindcă ea ține la ea ca la ochii din cap, și pe indirect m-a făcut copil cu probleme ( nu știu eu ce îți vine în cap acum noaptea, și poate te bagi în șanț sau în altă mașină). Nu ar trebui să mă oftic, într adevăr tind să cred că am anxietate, dar nici chiar așa să nu pot conduce, nu am ajuns în stadiul ăla, să simt nevoia să mă sinucid spre exemplu! Ce părere aveți de acest caz, și ce credeți că ar trebui să fac, să le dau încredere mai multă părinților? Mulțumesc pentru fiecare răspuns!

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pentru atata lucru chiar nu este nevoie sa ai masina, ca 6km se pot face cu usurinta si pe jos.
Practic iti ia 1 ora de mers pana la magazin si inapoi, fara probleme si fara ofticat, ca nu-i cazul.

| sierra1 a răspuns:

Că nu ți-a dat mă-ta mașina intr-o seară ca să mergi după cai-verzi-pe-pereți, nu e o gaură in cer așa că trateaz-o ca atare. Adică ce-i așa mare fâs?
Nu e!