| Gabryel123 a întrebat:

Vreau sa intreb toate fetele daca aceste versuri sunt adevarat, s-ar putea potrivi si pentru baieti, vreau sa stiu parerea voastra daca sunt adevarate aceste versuri big grin

E mișto să flirtezi cu băieții, să ieși cu fetele oriunde vrei tu fără să te f*tă la cap gelozia cuiva, să te îmbraci cum vrei și să nu te îngrijorezi în privința fustei scurte sau a decolteului puțin larg pentru că, vezi-Doamne, s-ar putea supăra cineva pe tine, să te săruți cu cine prinzi pe la petreceri fără teama de a-i spune cineva iubitului tău, e mișto să fii liberă. Da’ la sfârșitul zilei, când toate prietenele tale vorbesc cu iubiții lor, și le vezi cât sunt de fericite, și că se simt protejate, tu rămâi singură cu o sticlă de ceva-ce-n-au-voie minorii înecându-ți amarul. În loc de mesajul ăla de noapte bună de la jumătatea ta, primești…nimic. E mișto libertatea, da’ tot e mai frumos să-ți zică cineva "Te iubesc, scumpete. Nani bun!"

Răspuns Câştigător
| CrazyStuff a răspuns:

Pana acum un an si eu am fost singura. Pretindeam ca nu ma deranjeaza, dar in adancul sufletului eram foarte trista. Am avut noroc sa gasesc pe cineva care ma iubeste si ma accepta asa cum sunt.

6 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns:

In cazul meu singuratatea exprima foarte multe stari de tristete, pesimism si restul pentru ca este dovedit stiintific ca atunci cand esti trist fara motiv, iti este dor de cineva.
In primul rand trebuie gasita aceea persoana speciala!

| NuMaSuporti a răspuns (pentru Ofiintă):

Mai bine singuratate decat cu un mieros care sa iti rupa inima mai devreme sau mai tarziu, deci singur vei suferi mai putin.

| MishikiCrisy a răspuns:

Ce prostie de versuri. laughing

| lolylolypops a răspuns:

Asa zic si eu, este frumos sa te dezlantui dar si mei frumos este sa fii fericit cu persoana pe care o iubesti!

| NuMaSuporti a răspuns:

Ehhhh sunt posibilitati si posibilitati, acum depinde cum vrei tu sa fi. Si ce? Singuratatea e misto!

| Lioиeѕѕ a răspuns:

Mare ti-e gradina, doamne. dar si cati ii sar gardu'...