| Trotinetus a întrebat:

Vreau sa ma duc in luna de miere singur, credeti ca e realizabil? Care ar putea fi urmarile?

Răspuns Câştigător
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

E perfect realizabil si, mai ales indicat in conditii de criza economica acuta.
In fond, pentru o persoana, platesti mai putin decat pentru doua.
O sa coste un pic un card de memorie mai maricel pentru camera foto. Asta, ca sa poti face muuuulte poze sa i le arati consoartei la intoarcere. Mi se pare, totusi, logic sa-i impartasesti impresiile.
Cred ca, totusi, cel mai greu va fi s-o convingi de genialitatea acestei idei. Bafta!

5 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Urmarile? Hm... sotia iti va reprosa mereu ca ai lasat-o acasa. Eu zic sa o astepti si pe ea sa isi ia concediu: o vei convinge ca o iubesti cu adevarat si te vei distra mai bine cu ea.

April
| April a răspuns:

Nu e realizabil.Pentru luna de miere este absoluta nevoie de doi; pentru ca o fi el cuvantul "dragoste" format din vocale si consoane, dar si din doi nebuni. Din iubire, evident! Fiindca, de fapt, tocmai dragostea da gustul dulce al lunii respective! Daca te duci singur, luna va fi de pelin!

| darrio2007 a răspuns:

Luna de miere nu poate fi decat in doi.Cand te intorci, daca ai sa pleci, ai sa gasesti bilet pe masa:am plecat si eu in luna de miere.Insotita.Langa bilet, citatia ptr.tribunal.Divort.

| Anecherry a răspuns:

Bineinteles ca este posibil; daca nu te paraseste partenerul, si nu te falimenteaza, atunci e perfecthee hee.

| Missbabydoll a răspuns:

Si atunci de ce mai e luna de miere? Doamne daca ar gandi si iubitul meu asa sigur s-ar duce singur in luna de miere. Nu ca vrea el, ci pentru ca il parasesc eu. Cred ca poluarea va afecteaza rau creierul rolling eyes