Erau niste " dume " prin piese gen :
" palma mea-i desert, ti-o iei dupa ceafa "
" Acum revin sa justific planu / daca-i fost manelist si-acum esti repar, pot sa-ti zic Susanu "
Ma rog... le pui tu la timpul/persoana potrivita. Si altele care le folosesti mai mereu :
" Daca-ti *** una, te plictisesti in aer "
" Iti dau un pumn in m**e iti mesteci maselele "
" 'te dracu de bou, ca-ti dau una de-ti iei dintii cu forasu' "
SAU CEA MAI DURA EVER ( Dar poate fi folosita in anuminte INCAPERI si doar baietilor cu cercei ), de exemplu la scoala : " Eu stiu 2 tipuri de baieti cu cercei : Homosexualii si piratii... si n-am vazut nicio corabie in fata scolii. " Daca ti-am fost de ajutar, astept funda. Sunt nou si as cam avea nevoie
.
Si altele, mi-am mai adus aminte :
" ' Ce te agiti asa ca o sampanie de revelion / ca un Pepsi "
Era o vorba p-aici " Manca-mi-as snacks-ul "
Pentru cei care au ochelari ( inclusiv eu ) le spui ceva de genul " Esti aragaz cu 4 ochi sau cuptor cu microunde?! "
La baieti le mai zici " 'te dracu ca tu faci l*ba dupa hi5-u' meu "
Alte " apelative " : Descultule, nemancatule, flamandule s. a. m. d.
Ar mai fi si eternele : " Fu**ti ceapa si Hristosu' si altaru'... "
Sau ceva, pe moment mi-a venit " Cre-ca tac-tu nu-i patron la Super-glue, ca altfel aveai si tu lipici la fete "
" Daca-ti dau o palma iti bag familia in cheltuieli "
Daca mai imi aduc aminte, iti mai scriu. Sper sa fiu de folos.
Asculta mi sa antamplat si mie la fel ce ti sa antamplat si tie dar eu l-am zis niste replici si de atunci nu ai mai deranjat de loc. asculta daca tu ai ochelari iar cineva ati zice aragaz cu patru ochi tu spune-i ca esti aragaz cu patru ochi sa o arzi pe masa iar daca cineva zice ceva de hainele tale tu i zici intai du-te si spala-te pe dinti si dupa vorbesi cu mine iar daca te enerveaza an continuare al poti insulta cu injuratura asta ****i parastasi si cristos i m-ati de aurolac mars aas ca te ia mama dracu ask de mine si nu o sa se mai ia nimeni de tine
"Manca-ti-ar cainii **** din gura"
sau "Iti f** una faci revelionu' in aer!" sau "Usca-mi-as chilotii pe crucea ma-tii" sau "Sa-si indoaie Dumnezeu p***-n tine si-n neamu tau de ornitorinci"
sammy7 întreabă: