| Scooby1997 a întrebat:

Vreau si eu niste statusuri despre viata (fara tampenii de astea despre dragoste)! Funda

3 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Viața nu are nevoie de statusuri.

| kar1GaNNN a răspuns:

Poftim.

Cand vrei sa-ti croiesti propriul drum, poti merge si pe aratura.dar fa-ti intai rost de o masina de teren!
Intr-o zi, vei cadea, undeva intr-o groapa, vei cadea, vei cadea, la nesfarsit. Vei striga dupa ajutor, si nimeni nu va veni sa te salveze. O sa stii ca eu as fi venit.
Daca nu ne pasa de viitor, nici viitorului nu-i va pasa de noi…
Iubiti-va in realitate nu pe site-urile de socializare.
Mai bine singuratic,decat cu oameni ce ma incurca sistematic.
Viata nu are subtitrare
Ori o intelegi,ori nu...
Viata nu are limite, cu exceptia celor pe care ti le impui singur.
Si cand filmul se tremina, incepe viata.
Nu te da batut niciodata indiferent ce va fi!
Cel mai bun profesor este ultima ta greseala.
Cei mai puternic nu-i umileste pe cei slabi, ci ii ajuta sa devina mai puternici.
In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe.
Sa ai cei 7 ani de acasa
Este mai important
Decat 5 ani de facultate.
Stii, viata e lupta in care nu e loc de frica.
Uneori devenim prea rai, pentru ca am fost prea buni cu lumea nepotrivita.
Nu te opri niciodata din invatat,
Pentru ca nici viata nu se opreste niciodata din a-ti da lectii.

In viata nu pierdem prietenii, ci doar aflam care sunt cei adevarati
Sunt rani pe care timpul nu le vindeca, dar cu care putem invata sa traim
Traieste fara sa te PREFACI, Iubeste fara sa DEPINZI, Asculta fara sa JUDECI, Vorbeste fara sa JIGNESTI
Oricate sfaturi ar exista, anumite lectii le invatam pe baza de cazaturi si lovituri
Ironia supremă a vieții este că nimeni nu scapă de ea cu viață
Dacă sunt drăguță cu oamenii care nu mă suportă, nu înseamnă că am 2 fețe, înseamnă că sunt matură
Imi place mult ce sa intampla cu noi. cand viata capata un sens. cand suntem amandoi.
Viaţa e prea importantă ca să fie luată în serios
Uneori, simplitatea unui gest, este suficienta pentru a intelege importanta unui sentiment

A fi cel mai bun inseamna sa nu te opresti niciodata din a incerca
Tacerea este prietenul care nu te tradeaza niciodata.
Cred ca unul dintre cele mai mari riscuri este sa nu ai niciodata curajul sa risti.
Uneori, obstacolele sunt puse in fata noastra pentru a demonstra cat de mult ne dorim un lucru.
O viata fara dragoste e ca un an fara vara.
Ceea ce conteaza cu adevarat e iubirea nu distanta.
Si poate ca sunt egoist/a dar te vreau doar pentru mine.
Barbatii sunt ca avioanele. Zboara, zboara, dar tot la baza se intorc.
..si chiar daca distanta ne desparte avem puterea sa mergem mai departe.
Ar fi dragut ca din cand in cand sa ma intrebi: "esti bine?"
Cu toate ca stiu, ca nu esti perfect. nimic nu ar mai fi la fel fara tine.

Ma uit in interiorul meu la ce-a ramas, Realizez ca toate sentimentele s-au ars
Nu mai sunt copilu cu slabiciuni de altadata. Acum sunt slabiciunea altora cu caracter de piatra.
Baga la cap de vezi, pe unde treci. Conteaza mai mult pe unde mergi decat de unde pleci
Am invatat sa ma protejez de cei care in timp ce ma tradau imi spune-au: CREDE-MA
Nu am timp de persoane perfecte, le vreau pe cele sincere pline de defecte.
Am invatat ca si ce-l mai bun prieten poate fi 'actor'. deci orice ai face, e mai bine sa nu spui tuturor...
Nu m-am schimbat am inteles doar ca anumite persoane e mai bine sa le pierzi decat sa le pastrezi.
Atata timp cat voi avea: voce pentru a 'urla', picioare pentru a ma ridica si zile de trait, voi lupta mereu pentru a obtine ce vreau, indiferent cat de greu va fi
Iti vei da seama de gravitatea propriilor tale greseli abia atunci cand vei gasi pe cineva care nu va fi dispus sa le ierte.
etc, etc daca mai vrei anunta-ma.

Toate cele bune.

| eelena1797 a răspuns:

Mai bune sunt citatele puppy dog eyes

Cea mai mare glorie nu o dobândeşti atunci când nu eşti doborât niciodată, ci atunci când te ridici după ce ai căzut. Confucius

Indiferent ce faci în viaţă, va fi nesemnificativ. Dar e foarte important să o faci. – Mahatma Gandhi

Sunt doar două feluri de oameni pe lume: cei care încearcă să-şi umple goliciunea interioară şi acele persoane foarte rare şi deosebite care încearcă să-şi vadă această goliciune. – Osho

Sunt succese care te înjosesc și înfrângeri care te înalță. – Nicolae Iorga