Nu ma supar daca te vad cu vreuna vreodata... Ce naiba...doar eu sunt cea mai importanta!
Mereu vei cauta la ea ceea ce adorai la mine candva…
De ce sa plang? Suflete si zambete pot si eu sa frang
Eu sunt singura lui pasiune, restul sunt doar placeri.
M-ai avut. M-ai pierdut.Acum ma vrei.Nu se mai poate. Oricare va fi EA.Nu va purta amprenta mea:X
Pentru un moment.Am crezut ca ma vei distruge. Dar uite-ma, acum sunt tare si chiar foarte dulce!
Am invatat sa respect, ea respecta doar banii, am invatat sa lupt singura, ea e zero fara tati si mami, stii ca tu ai ales, eu am drumul meu acum, al tau e-n celalalt sens.
Am ramas la fel de inocenta, diferenta este ca acum nu imi mai este frica de aparenta, iubesc pe cine ma iubeste.
Zambetul ei de copil nu se razbuna. Te face sa te simti cel mai puternic cand o tii de mana.
Ne iubim, sti? Si asta conteaza! Hai pa! nu te baga, nu te intereseaza!
Puteti sa ne barfiti pe noi, da' stiti? E povestea noastra in care doar noi suntem eroi!
Nu uita, ca tu ai ales sa te-ndepartezi, ti-am zis ca daca o faci nu o sa ma mai vezi!![]()
Mi-aduc aminte lucruri pe care nu le pot exprima-n cuvinte...
Si toti ma intreaba ce s`a intamplat. Le raspund scurt: "Nu ma intereseaza, l`am uitat!![]()
Viata merge înainte ce a fost a fost. Nu te poti abtine si nu îl poti uita, îl iertai mereu chiar daca îti gresea.
De`ai putea sa vii o clipa, sa ma vezi atat as vrea. Si sa te convingi iubire, ce`a ramas in urma ta!
Stelutza ce-am ales-o cand tu erai cu mine[:X]O mai privesc si acum in nOptile senine. Doar ea poate sa spuna cat de dor imi este de noi. Te rog intoarce-te inapoi!![]()
Si stiu ca niciodata n-ai fi renuntat la el! Indiferent de cum era mincios sau infidel.
Raspunde`mi la intrebare si tine capu' sus chiar daca doare : Cand m`ai inselat, atunci ma mai iubeai oare?!
Nu uita si adu-ti aminte.Cand in telefonul' ala blestemat ti-am zis ultimele cuvinte!
Si te iubesc m`ai tare ca oricinelPacat ca tu nu ai ochi si pentru mine.
Nu mai rad nici la glume, pe bune! Am impresia ca sunt singura pe lume!
Nu e pacat sa pierzi iubirea pentru`o cearta? Amintitzi`va de voi cum va iubeati si altadata.
Imi Lipseste bucuria din Suflet care o Aveam. Cand ma Gandeam la Tine.
Nu mai sunt ca la-nceput si asta ma doare cel mai mult.
Vezi tu scumpo, o fi stat si cu tine, stiu...stiu si ca a ars-o cu altele. Dar el are o fata.Si pentru el, fetita lui e cea mai importanta.
Ea e faTa pe care ai ranit`O cand ai plecaT, este sinGura care te-a iubiT cu adevarat. ea nu e de vina ca inTre voi s`a terminaT. "sa ai grija de tine "i-a zis cand a plecaT!
Nu o lasa sa plece, tu o iubesti si ea te iubeste:X
Iar el mereu va spune: tu m`ai inselat. Iar eu voi raspunde, tu m`ai provocat
Parca ieri, impreuna, pe strada ne plimbam. Amintirile, acum e tot ce mai am. Aveai o fire nebuna, asa ai fost mereu.Nimeni nu te-a intzeles cum o fac eu.
De n-ar fi fost ceata ai fi vazut ca te iubeam. De n-ar fi fost frig ai fi simtit cum tremuram. De n-ar fi fost ploaia ai fi stiut ca plangeam. De n-ar fi fost noapte m-ai fi vazut cum te priveam
"
Adu-ti aminte cand iti spuneam "Nu voi fuma, voi fi cuminte". Te apasa acum constiinta care inca te mai minte. Si nu-i nimeni langa tine care sa te alinte.
Prin tine iubesc deci nu incerca sa ma judeci.Ca ai uitat sa ma inveti cum sa fiu tare daca pleci.
Tu imi spui mereu ca sunt viata ta, sufletul tau. Fiindca nu vreau sa te pierd, Incerc sa te cRed!:X
El e singurul ce poate, sa'mi promita sa ma minta ca o sa treaca toate.
Fii atent sa vezi cum doare cand o sa ma vezi nepasatoare.
Nu stiu unde gresesc, si'ncerc sa'mi amintesc.Cum te'am pierdut, cand te iubeam cel mai mult.
Poate acum nu ai chef nici sa o bagi in seama, dar daca maine dispare, ai sa vezi ce mult inseamna!
A fost greu si stii ca am dreptate! Am tinut capul sus si am mers mai departe. Nu ma intereseaza ce crezi despre mine.Inainte sa spui ceva uita-te la tine!
Pot sa plec. Pot sa stau. Pot sa fac ce vreau! Si daca plec. Unde merg tot cu mine il iau! Poate stii. Poate nu. Da iti spun mereu. El a fost, este si va ramane doar al meu!
NU TE BUCURA, daca iti zambeste EU am fost iubita lui, doar pe mine ma iubeste.
Niciodata plina de mine.Intotdeauna satula de tine!
Tu ca mine nu gasesti.Eu ca tine nu mai caut!
Cand iti va fi dor de mine, aminteste-ti un singur lucru: m-ai lasat sa plec!
Va veni o zi in care imi vei spune: acum sunt pentru tine, nu pentru alta, iar eu cu lacrimi in ochi iti voi raspunde: ai fost pentru mine, acum fii pentru alta![]()
![]()
Parfumul tau pe bluza mea. Si stilul meu in mintea ta. Vei cauta privirea mea. In fiecare EA!![]()
:*
Nu ai sa mai vezi alta ca mine.Sau daca o sa vezi, nu este pentru tine.
Dar stiu, iubesc un suflet pustiu.
Indiferenta mea, te va lovi puternic in piept.Atunci iti vei da seama ca nu mai pot sa te mai iert.
Tu mie n`ai ce sa`mi dai. De unde inima? Ca n`ai!
Prin tine traiesc deci nu incerca sa ma judeci.Ca ai uitat sa ma inveti cum sa fiu tare daca pleci. Iubirea pleaca, raman doar visele ce dor. Legate de piciorul unui porumbel calator.
Nici azi nu s-a inventat. un baiat.care sa merite cu adevarat.tot ce are ea de dat.
Acum ecoul iti spune cam asa:Chiar daca ai puterea sa o ascunzi, ti-e dor de ea!
Nu`mi spune mie ca suferi si ca treci printr-o pasa trista. Daca`ti plange inima dupa mine, inghite o batista!
Degeaba plangi si regreti. Tu nu credeai c`o sa ma pierzi. Dar astazi plangi cu lacrimi amare.Acum sunt alta si te doare!
Daca vreodata Luna nu-ti va fi aproape, daca Soarele va disparea, sa stii ca a mai ramas ceva: Iubirea mea, care niciodata nu te va lasa!
Dragostea e ca un fulg de nea, coboara usor si te face sa tremuri de placere, iar apoi se pierde si se topeste.
Am trecut prin multe impreuna! Cel mai bun calmant e sa ma tii de mana! Trec zile si nopti, tu nu esti aici. Mi-e greu sa cred ca astazi suntem doar amici!
în tine vreau sa mor, sa ma ascund.
Iti zic adio printre lacrimi si te las in drum, am suferit prea mult ca sa te iert si acum!
Daca m-ar intreba cineva ce as alege intre viata si tine, as alege viata, iar tu ai pleca suparat nestiind ca viata mea esti tu.
Daca pana acum ma gandeam daca e bine sau nu ceea ce se intampla, acum nu ma mai intereseaza.Stiu ca te iubesc si asta e ceea ce conteaza.
Voi inceta sa te mai iubesc cand un pictor va reusi sa picteze sunetele unui trandafir in cadere.
Asta-s eu, n-am ce sa fac.Am vazut ce fete-ti plac. Nu-mi dau ochii peste cap.Nu pot fi cum ai visat.
Tu fetita cuminte ca mine nu mai gasesti, eu golan ca tine nu mai caut!
As fi vrut sa nu fi cunoscut iubirea, sa nu fi stiut ce inseamna despartirea!
N'am iubit pe nimeni cu atata dor. Daca a fost ceva, a fost trecator.
Si totusi poate avea dreptate.atunci cand ma privea si imi spunea:renunta la toate".
Daca ai nevoie de mine, si ne despart 100 de pasi, fa tu primul' pas si voi face eu 99 pentru tine.