| Dienutsaa a întrebat:

Vreau un sfat. nu stiu ce sa fac. sa lupt pentru ceea ce imi doresc sau sa trm cu viata.thinking chestia e. ca de la o vreme nu mai stiu sa fac alceva decat sa plang.[amintesc am aproape 14 ani.sad]

5 răspunsuri:
April
| April a răspuns:

Sigur ca trebuie sa lupti:cu necazurile si cu propriile tale slabiciuni.Nu ceda ispitei de a incheia in felul acesta socotelile cu viata, fiindca senzatia de invins e trecatoare.Esti doar un copil nefericit pe moment; dar am sa-ti spun un secret:nimic nu este vesnic, totul trece atat fericirea cat si necazul.Stii vorba populara:
"Dupa nor vine senin,
Dupa dulceata venin."?
E perfect adevarata.Totusi,daca starile de rau psihic, de deznadejde si amaraciune persista, vorbeste cu parintii tai sa te duca la un psiholog. Poate fi vorba despre o stare depresiva si pentru ameliorarea ei se pot prescrie medicamente.Numai bine.

| Lora a răspuns:

Sa termini cu viata? Care viata? N-ai trait nimic din ea la doar 14 ani asa ca ia si te linisteste habar n-ai cat de frumoasa e viata

| FreakyFred a răspuns:

O sa treaca! nu-ti mai bate gandul cu asta!
mult noroc si sa stii ca plansul face bine laughing

| antoneta a răspuns:

Uneori in viata avem si momente grele, prin care trebuie sa trecem, imagineazati cum ar fi viata numai lapte si miere, in care sa nu trebuiasca sa lupti pentru ceva(iubire, bani, sanatate), sa ai e toate(parinti buni, cum ii vrei tu, fara defecte, iubitul mult visat, casa, masina, etc. fara sa lupti, efectiv, sa le ai.cum crezii ca ar fi? plictisitor, asta este parerea mea, totul este trecator, bucurii, necazurii, trebuie sa treci prin greutati, ca sa inveti lectia vetii, ca sa invetii sa pretuiesti adevaratele valorii ale vietii, gandeste-te cati oameni sunt bolnavi de cancer si care sunt de acord sa treaca prin diferite tratamente chinuitoare, doar pentru a si prelungi viata cu inca o zi, si tu ce faci? vrei sa iti iei viata, pur si simplu? mai gandeste-te

| blueSky_3324 a răspuns:

Este o faza trecatoare prin care toti trecem la un moment dat. Incearca sa fi optimista si-ai sa vezi ca totul vine de la sine, iar orice problema are si o rezolvare.numai de tine depinde. pa pa