| Nouvel a întrebat:

Bonjour comunitate!
Citesc, recitesc si-mi prind urechile in hotararile de acum.
Intreb cazul urmator:
O persoana nevaccinata pleaca cu trenul la... Bucuresti sau Timisoara (ca acolo e zona rosie). Trenul ajunge dupa ora 20 cand deja nevaccinatii nu mai au voie sa iasa. Nu mai exista "declaratia pe proprie raspundere". Cum procedeaza ca sa ajunga acasa/hotel?
Rog lamuriri clare, nu presupuneri. Merci.

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
2 răspunsuri:
| danbnz a răspuns:

Isi face test si pleaca la drum cu certificat verde.

| goguPatent a răspuns:

Declarația exista, si chiar exista un punct in ea legat de tranzitul persoanelor si mijloacele de transport a caror orar se suprapune cu orele de carantină