| AlexDorinel a întrebat:

Dacă gripa spaniola s-a terminat în 3 ani adica a început în Ianuarie 1918 și s-a terminat în decembrie 1920, va fi la fel cu coronavirus?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
11 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Gripa spaniola nu s-a terminat, a mai avut reveniri si bantuie in fiecare an.

Răspuns utilizator avertizat
| GabiDumitrescu a răspuns:

Atunci nu bagau toti in ei antibiotice ca si cum se baga covrigi la Buzau. Astept cu mare interes un supervirus 100% romanesc, rezistent la antibiotice, datorat modului cretin in care mai tot romanu' baga antibiotice ca pe piine imediat ce ii curg mucii si il doare un pic capsorul...

| Zuzu1991 a răspuns:

Deja e clar ca nu
apar tulpini noi care se raspandesc mai repede decat vaccinurile, iar carantina incepe sa se ridice
s-a considerat de multa vreme ca, corona virusul va fi la fel ca gripa "obisnuita": O SA REVINA PERIODIC!

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| isemilia a răspuns:

Nu. Se poate termina in 10 ani, in 50 de ani, niciodata sau intr-o saptamana. Sau orice alta varianta.

| Ionut123987 a răspuns:

Pai nu stiu. Întreabă-l pe,, Bil
Gheiț ''. Trebuie sa aibă trecut în agendă

| Flar3 a răspuns:

La noi in Romania, daca urmaresti stirile (cel putin azi), au fost 50 de cazuri. In tara noastra va disparea total acest virus macar la toamna. Daca nu apare vreo tulpina noua si mai contagioasa pe viitor. Numai bine!