| SuntEu24 a întrebat:

Salut! Pentru a calatori cu avionul trebuie sa am test covid? (București-Geneva)

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Toate persoanele care intră pe teritoriul Confederației Elvețiene, pe cale aeriană, feroviară, navală sau pe cale rutieră (autocar, microbuz) trebuie să își înregistreze datele de contact prin completarea formularului de înregistrare, în format electronic sau pe hârtie, utilizând formularele puse la dispoziție de companiile de transport. Sunt exceptate persoanele care provin din zonele de frontieră și cele care călătoresc în scop profesional.
Toate persoanele (cu excepția copiilor sub 12 ani) care intră pe teritoriul Confederației Elvețiene pe cale aeriană trebuie să prezinte, înainte de îmbarcare, un test molecular de tip PCR cu rezultat negativ pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu maximum 72 de ore anterior sosirii în Elveția. Documentul care conține rezultatul testului trebuie să includă următoarele informații: 1. numele, prenumele și data nașterii persoanei testate; 2. data și ora prelevării testului; 3. tipul de test prelevat; 4. rezultatul testului.

https://www.mae.ro/travel-conditions/3692

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat