| alexGeorge13 a întrebat:

Salut TPU! Sambata voi calatori cu avionul in Germania si voiam sa stiu daca am nevoie de test. Mentionez ca am fost infectat cu covid si am certificat verde.

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Gasesti raspunsul corect si sigur pe internet, cautand cu conditii de calatorie in Germania, acestea se pot schimba destul de repede.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mai bine stai acasa nu te mai duce in Germania, ce faci acolo stai in carantină ai avut covid, vor afla si ei si te vor baga in carantină.

| Amvenitsăajut a răspuns:

Salut, este nevoie de test. Cel puțin pentru Italia acum o săptămâna a fost necesar iar acum se cam agita iar. Exista teste scurte de 25 de minute, poți inclusiv sa scuipi și sa fie pcr. Doar ai grija sa nu scuipi cu sange, nu forța sa scoți saliva, așa ieși pozitiv.