|

1) Au si fetele sperma?

2) In timpul actului sexual de la lichidul preejaculator, se formeaza o spuma, poate ramane însărcinată de la spuma aceea?

3) Poti ramane gravida de la lichidul preejaculator?

4) Cat de eficienta este metoda calendarului?

5) Daca pe 30 decembrie i-a venit menstruatia si pe 4 ianuarie i-a trecut. Ciclul este de 30 31 de zile, cat tine perioada ovulatiei(fertila)?

6 răspunsuri:
| a răspuns:

1.) au si fetele sperma?
Raspunsul corect este : NU, In timpul actului sexual poate exista o secretie lubrifianta care ca si aspect este asemanatoare cu sperma
2.) in timpul actului sexual de la lichidul preejaculator, se formeaza o spuma, poate ramane însărcinată de la spuma aceea?
Raspunsul corect : este NU, cat se poate de categoric
3.) poti ramane gravida de la lichidul preejaculator?
Raspunsul corect : este NU. Bineinteles ca numai in cazul in care lichidul preejaculator dupa ce ajunge in uretra penisului, acolo in uretra nu se amesteca cu resturi de sperma ramase de la o ejaculare anteriora, produsa cu cel mult 3-4 ore in urma.
4.) cat de eficienta este metoda calendarului?
Raspuns : Este foarte/extrem de eficienta putand avea gradul de acuratete de peste 97-98%, in cazul in care se foloseste testerul de fertilitate si ovulatie.
5.) daca pe 30 decembrie i-a venit menstruatia, si pe 4 ianuarie i-a trecut. Ciclul este de 30 31 de zile, cat tine perioada ovulatiei(fertila)
Raspuns : In cazul ciclului menstrual de 30-31 de zile, OVULUL este eliberat din FOLICULUL OVARIAN in ce-a de a 17-a sau cea de a 18-a zi a ciclului menstrual, numarat fata de prima zi de menstruatie.
Cunoscand acest aspect, rezulta ca OVULATIA s-a produs in data de 15 sau 16 Ianuarie si PERIOADA FERTILA s-a suprapus peste intervalul zilelor cuprinse intre 11 si 17 Ianuarie (11, 12, 13, 14 + 15-16 + 17).

| a răspuns:

1. Bineinteles, au sperma si daca se masturbeaza pot ramane insarcinate.
...

| a răspuns:

Buna Mihaimagnidicul28 am sa iti raspund la intrebarile tale:
1)Fetele nu au sperma
2) Depinde de fiecare fata in parte in general nu, dar trebuie sa fii foarte atent pentru ca fiecare fata are organismul ei
3) Depinde organismul fiecarei fete
4) Este destul de eficienta metoda aceasta
4) Ciclul este ori vine odata la 30 de zile, ori odata la 28 de zile nu poate fii de 31, iar perioada ovulatiei este de o saptamana sau 5 zile la fel depinde de organism, sper ca ti am fost de ajutor

| explică (pentru SabyMiha08):

Intreb fiindca avea un fel de lichid alb la fel ca sperma după ce s-a excitat

| a răspuns (pentru Mihaimagnidicul28):

Da asa avem noi femeile dar noi nu avem spermă, la noi este o denumire mai complicata

| a răspuns:

1.Nu, au un lichid dar nu se numește spermahee hee
2.Nu exista spuma aia laughing)
3.Nu, poți rămâne gravida doar in momentul in care sperma ajunge in vaginul tău și înoată pana la un ovar și se prinde de el, după care dacă va reuși sa se prinsă se va instala sarcina.
4. Aproape 10%
5. Exista aplicații care țin contul, nu mai bine ai convingeo sa ia anticoncepționale sau și mai bine sa folosiți prezervative, chestia cu calendarul nu prea fuctioneaza, ei s-ar putea sa o faci lata.