| stefanul123 a întrebat:

Acum 9-10 saptamani iubita mea mi-a facut sex oral, nu am ejaculat. Mi-am pus mana pe penis fix dupa asta si peste o ora, am pus un deget in vaginul iubitei mele, intrebarea mea este, aceasta a ramas insarcinata? Exista sanse sa ramana gravida? Imi este frica ca poate aveam eu urme de pe penis de cateva zile sau ore.

Răspuns Câştigător
| ryxgenesis a răspuns:

Nicio șansă. Trebuie să existe sex penetrativ sau ejaculare direct pe deschiderea vaginală pentru așa ceva. Lichidul pre-ejaculator s-a uscat aproape imediat pe degetul tău, și spermatozoizii care ar fi fost posibil să existe (nu toți bărbații au în acel lichid) au murit.

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Stai prost cu igiena, băiete daca aveai urme de cateva zile sau ore!
Sfatul meu este sa nu te inmultesti.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

"aveam eu urme de pe penis de cateva zile"
Ce ti-e si cu igiena asta!

| CodrutElian1990 a răspuns:

9x7=56 de zile. Ciclul menstrual este de cel mult 32-35 de zile. Plus ca de la prima zi fecunda (ca nu toate zilele din ciclul menstrual sunt fecunde) pana la urmatoarea menstruatie trebuie sa treaca doar 19 zile. Daca iubitei tale i-a venit menstruatia urmatoare ce te mai framanta?
Doamne, vreti sex dar nu aveti minime cunostinte despre sexualitate.

| bennjy a răspuns:

Bun, sa stii ca esti intr-o situatie destul de urata... imi pare rau sa te anunt dar exista probabilitatea de 70 % sa devi tatic...

| stefanul123 explică (pentru bennjy):

Imi poti explica cum?