| Andreeaa20 a întrebat:

Am 30 de ani și încă sunt singură.
Tot timpul când am avut prieten am fost înșelată.
Cea mai lungă relație a durat doar 3 luni.

Menționez că sunt urâtă, nu știu ce sa fac, am încercat să ma aranjez, sa mă machiez dar nimic, pe internet cui îi arat poza mea se sperie și refuză să ne întâlnim.
Câteodată îmi vine să plâng, aș fi vrut să arăt ca alte fete.
Credeți că o să rămân singură? Ar trebui să îmi caut prieten din alta țară?

18 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Stai sa vezi ca te fac in varsta, sant mai mare ca tine si tot singur am ramas, pentru ca am intalnit femei problematice si nu am reusit sa ma stabilesc cu nici una. Am invatat sa ma impac cu singuratatea si m-am obisnuit asa, nu e viata grea unicul lucru ce mil doresc cand ajung batran e sa nu fiu ingrijit sa mor direct fara chinuri. Pana atunci stiu ce am de facut in viata, apropo fizic bun ai? Daca esti grasa sau prea slaba e normal sa nu stea nimeni langa tine, sant de aia care accepta urate sa stea cu ele dar poate viata ta e stabilita alaturi de singuratate asa cum traiesc eu.

| salutsuntstefan2 a răspuns (pentru mgtow):

Ma intristasi.crying( esti ok?

| mgtow a răspuns (pentru salutsuntstefan2):

Atat timp cat se invart 14 roti nu ma plang

| Adry05 a răspuns:

Eu nu cred că doar de urâtă cum zici tu nu te plac, trimite-mi o poză cu tine în privat dacă nu vrei aici și îți zic eu ce ai putea schimba la tine. eu crec bărbații nu stau cu tine că-ți lipsește încrederea în tine și asta se vede prin acțiunile tale

| Violleta2022 a răspuns:

Asta pentru ca ai ales intotdeauna barbatul nepotrivit, care a vrut doar sex si atat.
Nu-i cazul sa disperi, dar este cazul sa nu maia duni curvari, ci unul serios, poate-l gasesti la biserica, sau la opera, care nu-i interesat de frumusetea exterioara, cum este interesat de cea interioara.
Pe lumea asta, fiecare sac isi are petecul sau. Sunt gramezid e femei mai putin frumoase, care isi gasesc omul potrivit si ajung sa aiba casnicii fericite. Doar ca-i ocolesc pe curvari si cu siguranta nu-i aduna de prin baruri, crasme, bodegi, terase si colt de strada.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu vei rămâne singură. Pune poza pe Imgur un selfie, trimite-mi un link pe mesaj privat și o să îți spun ce să faci, pas cu pas.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Te preocupa prea mult situatia. Nu esti singura care se confrunta cu singuratatea, la varsta asta. Relatiile serioase nu rasar de oriunde, dar nici nu pot fi cautate.
Nu te chinui sa arati diferit, accepta-te asa cum esti, si te vor accepta si restul. Nu te incarca cu machiaj, e inutil; retuseaza-te cat sa arati ingrijita, doar asta conteaza. Foloseste-te de retelele de socializare, posteaza poze ok cu tine (in care sa fii tu, nu sa pari altceva), eventual foloseste si Tinder. Tot vor aparea barbati interesati de tine.
Nu trebuie sa iti cauti prieten, trebuie sa fii relaxata, si sa ii lasi pe ei sa te caute, dupa ce faci ceea ce am scris.
Vad tipe care au 1, 5m, 120kg si tot ies cu baieti, au relatii serioase. Sunt pur si simplu asumate, isi exploateaza calitatile, nu lipsurile.

| Andreeush a răspuns:

Eu cred că exagerezi, cu timpul o să găsești pe cineva.

| Panamax a răspuns:

Nu este problema daca esti urata.
Grav este daca esti inteligenta si urata.

| Iote a răspuns:

Gaseste-ti un baiat uratel (si el sufera de acelasi complex) dar care sa aiba ceva minte, sa puteti sa va intelegeti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dami Facebook ul tău îți spun eu dacă ești urâtă sau nu eu sunt un băiat foarte sincer îți spun direct. Poate alta e problema nu aspectul fizic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da mi numarul tau de telefon sau un Facebook ceva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu singuri si la 38, deci mai ai ceva happy
Acum serios, vei gasi tu pe cineva. Toata lumea gaseste in cele din urma. Tot cauti pana gasesti, si la loto se mai castiga.

| SoareDaniel a răspuns:

Daca esti din Bucuresti, scrie-mi in privat, nici eu nu sunt BRAD PITT sa stii de pe acum, si eu-s singur, mi-ar face placere sa iesim ca amici pentru inceput happy nu ma deranjeaza cum arati de vreme ce nici standardele tale nu sunt HIGH happy sau cel putin asa sper happy e decizia ta, macar asa am fi iesit amandoi din monotonia asta in care suntem

| LuisEdward a răspuns:

O sa gasesti pe cineva. Toate la timpul lor.

| Denis_Denis_1999_RGmW a răspuns:

Buna, lasa-mi un Facebook ceva sa vorbim.

| dexter2594 a răspuns:

Dacă nu dai p**** normal ca no sa stea nimeni cu tine...