| Paracetamol0lol a întrebat:

Am avut o relație cu o fată și un băiat în același timp, dar au aflat unul de celălalt și am fost pus la zid, mi-au spus să aleg dintre ei, dar eu nu știu ce să aleg și am pentru ambii sentimente. Ce ar trebui să fac în această situație?

14 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Ai fi cu conștiința ușoară doar dacă pe viitor ai respecta planul Creatorului și ai alege sa te implici sexual doar în cadrul căsătoriei hetero și momentan te-ai despărți de amândoi dacă nu ești dispus sa îți asumi responsabilitatea căsătoriei

| Paracetamol0lol explică (pentru ania):

"Planul creatorului" știți dumneavoastră ce plan are? Și în plus eu nici nu vreau copil

| ania a răspuns (pentru Paracetamol0lol):

Da, eu sunt convinsa ca planul Creatorului e cel din Biblie:
"Dumnezeu l-a făcut pe om după chipul Sau. parte bărbătească și parte femeiasca.
Va lăsa omul pe tatăl sau și pe mama sa și se va lipi de NEVASTA sa și cei doi vor fi un singur trup." Genesa 1 și 2
Pacat, ca și etimologie înseamnă a rata țintă. Cine face sex altfel decât după căsătorie păcătuiește, adică ratează scopul pentru care sexul a fost creat și de aceea are mustrări persistente de conștiința.

| Paracetamol0lol explică (pentru ania):

Da, sunt convins acum că habar nu ai sad)
1. Eu nu cred într-o biblie scrisă și rescrisă
2. Nicăieri în ce mi ai spus nu scrie că sunt numite păcat relațiile între 2 femei și 2 bărbați
3.Nu mă intreresează de convingerile tale despre acest "mare plan " al lui Dumnezeu

| doctorandus a răspuns:

Un trio.

| dullcat a răspuns:

Sa nu mai pui intrebari la misto.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru dullcat):

Deci pana acum, paracetamol si vacagrasaverginica fac troll pe TPU, bine de stiut.

| Paracetamol0lol explică (pentru StoicAnalysis):

Bună glumă rolling on the floor) și cine sunt oamenii ăia?

| Emilian65 a răspuns:

Asa este. Hotărăște-te, ori ea, ori el!

| Paracetamol0lol explică (pentru Emilian65):

Păi chiar așa ori el ori ea?

| StefanIlAreMare a răspuns:

O faci cu fiecare si vezi cu care te ai simtit mai bine

| Paracetamol0lol explică (pentru StefanIlAreMare):

Ștefane tu ești singurul cu capul pe umeri de pe TPUwinking îngenunchez în fața ta maria ta