| Mihaela2023 a întrebat:

Am avut o relație de vreo 6 luni cu un baiat, ne înțelegeam foarte bine dar într-o zi m-a blocat pe Facebook şi pe nr de telefon şi eu nu înțelegeam ce are, când încolo işi găsise altă prietenă. Nu mi-a spus nimic, pur şi simplu a dispărut deodată. Cum aş putea să mă răzbun pe el? Sunt foarte nervoasă pentru ca mi-a provocat durere şi tristețe.

14 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Razbunarea te face sa nu poti uita de el... Mai bine spune-ti ca nu a fost sortit sa fi-ti impreuna si uita de el! Iti va lua mai putin timp sa uiti de el si sa nu mai suferi decat daca te-ai razbuna pe el!
Apoi trebuie sa intelegi chiar daca ti-e greu, dragostea cu forta nu se poate! Decat sa stea cu tine si sa te insele, sa-si bata joc de tine etc nu e mai bine ca te-a parasit? Bine, nu asa trebuia s-o faca dar na, asta e, nu a avut curaj sa-ti spuna in fata. Impaca-te cu ideea asta si treci mai departe!

| GouDidodino a răspuns:

Nu te răzbuna, nu merita. Iti pierzi timpul si o sa-ti faci rau si tie. Vezi de viata înainte, găsește pe cineva care într-adevăr sa te prețuiască și uita-l pe martalog

| IHateCensorship a răspuns:

Nu este bine să te răzbuni pe el. Este clar că băiatul cu care ai fost împreună nu a acționat corect, dar răzbunarea nu te va ajuta. În plus, s-ar putea să te implici și tu în probleme, iar consecințele ar putea să te afecteze mai mult pe tine decât pe el. Cel mai bine este să te concentrezi pe propria ta fericire, pe lucrurile care îți plac, și îți garantez că vei găsi o persoană care te va respecta și nu va face greșeala pe care a făcut-o el.

| Elaz78 a răspuns:

Privește partea bună.
s-a întâmplat după câteva luni … nu după câțiva ani…
gândește te ca Karma exista și tot ce dăruiești se întoarce către tine.
ia o ca pe o experiență, ceva trebuie să ți fi dat de bănuit dar nu ai înțeles fiind prea prinsă cu el…
pe viitor să fii mai precaută.

| IamJoKeR a răspuns:

Poți doar să-l faci gelos cu minewinking

| IHateCensorship a răspuns (pentru Elaz78):

Exact 100% băiatul ala va avea probleme cu partenera lui si va ajunge la o vârstă care își va da seama ca e distrus total

| UnAltVirginTristȘiDisperat a răspuns:

Dacă l-ai iubit, nu trebuie să aștepți nimic înapoi, implicit nu trebuie să vrei să te răzbuni.

| UnAltVirginTristȘiDisperat a răspuns:

Dacă vrei, ești majoră și ești din București, dă-mi mesaj, poate iese ceva frumos între noi.

| Bogdaninteligentul a răspuns:

Găsește-ți și tu un gagiu arătos și afișează-te cu el în locurile pe unde umblă fostul. Nu doar vei arăta că nu-ți pasă (deși noi știm că da) dar îi va cădea și fața, pentru că nu se așteaptă.

| Violleta2022 a răspuns:

De ce te-ai razbuna pe cineva care nu ti-a facut nici un rau?
Uita-te in oglinda si vezi motivul pentru care toti baietii te ocolesc, fiindca acela este numai la tine si acolo trebuie sa lucrezi tu.

| andrey69 a răspuns:

Cred ca ar fi mai ok sa incerci sa depaseati momentul si sa te axezi pe tine.Ai consuma prea mult timp si energie pentru asta, cum vad eu, doar o parere.

| orailibrail a răspuns:

Te-ai culcat cu el?

| just4ubr2015 a răspuns:

Cea mai buna razbunare este sa fii tu fericita fa-ti o familie copii uita de el si fi fericita viata e prea scurta pentru a suferi dupa o curva...

| IntrebariLogica a răspuns:

I al pe fratele lui s au dacă are o soră da te pe sora lui! Cea mai mare și bună răzbunare! A au sună mă și dă mi-l pe mâna mea ca cocoșat ajunge acasă