Pana acum am vazut doar mesaje la misto. Eh.lumea asta![]()
Eu, sincer, nu cred. Si nu imi prea bat capul cu problema asta. Cine te place, te place fie ca ai sanii mari, fie ca ai sanii mici; te place pentru sufletul tau. Pana si fraierii te fluiera pe strada, desi ai sanii mici si esti imbracata decent
. Deci, nu vad unde ar fi problema.
Ti-am mai citit din intrebari si stiu cu ce scop faci asta.Asculta`ma: FII DIFERITA DE PRIETENELE TALE! UN BAIAT NU SE UITA LA CORP DACA CHIAR II PLACE DE TINE.
Daca u vrei sa-ti creasca sanii o sa vrei si cur. Daca ai si cur o sa te imbraci sexy. Daca te imbraci sexy o sa fii catalogata drept pipitza si nu o sa atragi decat "baieti frumosi" care vor sa ajunge in "downtown" daca ma intelegi.Fii fata cuminte, e a doua oara cand iti spun si o sa vezi ca o sa fii tratata altfel
Incearca si cu usturoi. are efect garantat. reteta a fost prezentata si pe otv la ddd tv
Inafara de DeeaMarry ai primit doar raspunsuri la misto... asta e lumea, nu te uita dupa fiecare prostioara pe care o auzi de la alti, singura modalitate de crestere a sanilor este sa iti pui silicoane alta modalitate nu este, daca de la "mama natura" nu au crescut mai mari. Cine te iubeste nu se uita doar la exteriorul tau