|

Am CM neregulat ( intr o luna și 3 sapt mi-a venit de 3 ori câte 4-6 zile ). am avut contact sexual numai după sfârșitul menstruației la 2 -3 zile maxim( neprotejat dar fără ejaculare interna). Pe 12 mi s-a terminat CM iar pe 13 am avut contact( cu ejaculare interna) pe 15 dimineata am găsit un test și l am făcut fără a avea simptome sau a ma gandii ca as putea fi însărcinată. Cu prima urina de dimineata iar acesta a ieșit pozitiv! (Test digital clear&simple) după 2-3 ore am mai făcut unul ( marca diferită mult mai ieftin) și a ieșit negativ. Sunt șanse sa fiu însărcinată? Dacă nu, care sunt motivele pentru care primul test a ieșit pozitiv?!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Testul de sarcina facut, este incorect si inutil, fiind facut cu mult prea devreme, ca corpul sa fie informat, daca este ori nu gestant.
Un test corect de sarcina se face DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala!
Orice test facut inainte este inutil si incorect!
Deci, in cazul tau, testul de sarcina se poate face DOAR DUPA data de 3 Iunie 2018.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

La 21 de zile se fac testele de sarcina. Nu esti gravida inca.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Testele de sarcina facute de tine nu pot fi luate in considerare avand in vedere ca le ai facut la 3 zile de la terminarea menstruatiei. Si nici n aveai cum sa ramai insarcinata intretinand relatii sexuale imediat dupa terminarea ei. Testul se face la cca 3 saptamani de la actul sexual neprotejat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează