anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-am masturbat, dar am oprit ejacularea apăsând pe spațiul de sub testicule pe unde curge sperma. Unde s-a dus acea sperma?

Răspuns Câştigător
| Ionut123987 a răspuns:

Nu va mai bateți joc de el. Și nu-l puneți sa ia tot felul de prostii ca poate se nefericeste singur.

Stai liniștit. Nu ramai însărcinat happy dar totuși. Câți ani ai? Dacă ai fi trecut de clasa a 7-a trebuia sa ști ca pentru a se crea un copil ai nevoie și de ceva de la femeie pe acolo;-)

38 răspunsuri:
| raMLesS a răspuns (pentru karma123):

Tu ai recunoscut ca ai pus intrebarea la misto.

| karma123 a răspuns (pentru raMLesS):

Nu bro,eu chiar am pus întrebarea serios,adică am dat laba,la momentul spermei,am atins zona cu degetele și să oprit sperma,și pe net scrie că s-a dus ori în sânge ori în zona urinei(adică voi pisa sperma) și am vz pe net că niște bărbați au rămas gravizi,doar că aia erau transsexuali, aveau organe de reproducere feminina, și m-am speriat, și v am intrebat daca pot rămâne și eu, chiar dacă n am organele de reproducere feminina, și din cate vad NU pot ramane

Cati ani ai ma copile? 10?

De ce ma intrebi? Tu făcând mișto pe seama întrebării mele, câți ani ai? NU POT rămâne gravid, am aflat răspunsul și am aflat că răspunzi doar la mișto sa mai iei niste puncte?

Ba da ma poti, lasa-ma cu aparatul tau, un prieten de-al meu a ramas gravid nu intelegi? Exact ca si tine a facut, i-a intrat in sange, si de acolo i-a fertilizat globulele albe si a nascut peste 9 luni.

Deci așa te o făcut și maica ta? te cred vtm, tot asa

Doar baietii pot sa nasca pe c*r

Omule,gândești că gaura fundului este cat gaura unei sticle? Am sa îți dau report pentru comentarii/răspunsuri aiurea