Mai tampiti sunteti voi care ati raspuns, no offence. Daca omul a pus o intrebare, care e problema?
Deci, preferabil este sa nu procedezi asa din 2 motive:
1) E posibil sa dauneze intestinelor sau sa cauzezi afectiuni grave.
2) Exista riscul sa se scurga spermatozoizi spre vagin si apare o sarcina.
In concluzie, daca ea anticonceptionale nu e nicio problema, dar daca nu, mai bine nu mai incercati astfel.
Numai bine!
Fereasca Dumnezeu de asa generatie![]()
sa nu ne mai miram ca ne oropseste bunul Dumnezeu prin ploi/inundatii/cutremure si etc![]()
ce mama lui proces verbal intelegeti voi prin sex anal? asa simtiti voi placere? gemand de durere? cati ani aveti? nu stiti cum se concepe un copil?
cum sa ramana frate insarcinata facand sex anal? Doamneeeee cum ajung tinerii sa isi bata joc de fete, e strigator la cer!
Ce legatura are "bunul Dumnezeu" cu inculti de genul acesta?
Ploile,inundatiile,cutremurele,vin ori din cauza oamenilor(despaduriri,lipsa digurilor,etc) ori din cauze meteorologice(aer cald cu aer rece).
Fara suparare,dar personal,nu-mi convine ca se da vina pe al de sus, care pedepseste PE TOTI OAMENII, pentru inculti de genul acesta. Nu poate fi selectiv?
Nu vreau sa intru in polemica, de aceea specific, ca sunt atee.
Ce legatura are? pai cum explicati comportamentul copiilor in ziua de azi? nu este o bataie de joc? ori credeti ca e ceva cool si asa se nasc copilasii. facand sex anal?
dar fiecare interpreteaza cum doreste.iar daca dvs sunteti de acord cu acest comportament, nu caut si nici nu justific replica dvs.
O zi buna
Comportamentul unor copii din ziua de azi se explica prin lipsa educatiei atat in familie, cat si in scoala, libertatea prost inteleasa, programele tv si revistele care abunda in vulgaritati si etalare a promiscuitatii si sexului.Asta nu are nici-o legatura cu cel de sus.
Nu am pomenit nimic, ca sunt de acord cu sexul anal.Este o concluzie trasa gresit de catre tine! Ai citi ce am scris?
Eu m-am referit, ca Dumnezeu nu are ce cauta in deciziile asupra oamenilor, buni sau rai, prosti sau destepti.De aceea am si specificat ca sunt atee.
Bună!
DEPINDE de poziţia folosită!
Dacă sperma se scurge şi intră în contact cu secreţia ei vaginală, atunci poate genera o SARCINĂ!
Vezi alte DETALII la linkul :
http://www.tpu.ro/......mai-mul-i/
Toate cele bune.
Prietene,ai pus mana vreo data pe o carte de sexologie? Cand te-ai hotarat sa faci sex,ai citit macar cum se fac copii? Chiar poti fi atat de deereeglat?
Cum sa-i curga sperma din anus in vagin? Tu crezi ca poti face caca si pe o parte si pe alta?
Sfatul meu, inainte sa mai faci sex, ia o carte de anatomie si CITESTE-O, pana o sa intelegi tot si apoi apuca-te si fa DRAGOSTE in cunostinta de cauza, ca altfel o sa umpli caminele de copii nedoriti!
Tu asa stii ca ai venit pe lume? S-a scremut maica-ta prea tare la wc si in loc sa iasa ceva mic si maro ai iesit tu?
Pentru a se fecunda ovulele sperma trebuie sa intre in contact cu ele si eu nu cred ca prietena ta elima ovule prin fund.
Ma refeream daca ar putea sa ii curga din anus in vagin
Daca prietena ta s-a nascut cu o malformatie genitala si are ovarele in rect tot ce se poate, nu are mai cum sa se intample asa ceva, chiar daca s-a prelins sperma in vagin, la contactul cu aerul spermatozoizii isi pierd puterea de a fecunda
Spune-mi ca asta e o gluma proasta si ca de fapt nu esti atat de ( nimic personal dar nu pot folosii alt cuvant) prost incat ai pus asa intrebare! O_o
Nu cred... din cate stiu eu daca vrei bebe ejaculezi in "****" sa zic asa (scuzati cuvantul obscen)
1. Ca un copil să ia viaţă, este nevoie de spermatozoizi şi ovare pentru fecundaţie.
2. Ovarele se află deasupra vaginului, nicidecum a anusului, deasupra anusului se află intestinele.
3. Nu o să ajungă spermatozoizii din anus în vagin.
4. Dar nu îţi mai da drumul în anus, îi poţi crea hemoragie internă.
Nu ovare ci ovule.Intr-adevar,ovarele produc ovule, dar ovulul este fecundat de spermatozoizi.
Ovarele nu se afla deasupra vaginului, ci in parti, unul la stanga, altul la dreapta, legate cu trompe de uter.Vaginul este mai jos de uter.