Pentru ca avea pretentii de la tine. din moment ce esti prietena cu ea.ai mai multa grija pe viitor si nu mai fa din astea.
Da ok si el a vrut sa nu sti cum sunt baietii. u daca ii erai pr adevarata nu faceai asta deci e vina ta are dreptul sa fie sup.
Pacat ca s-a dus o prietenie pentru un baiat, sincer! nu cred ca o sa uite vreodata cea ce i-ai facut! in mod sigur nu isi mai doreste sa fie prietena cu tine! Ai grija pe viitor!
Pentru ca tu cica esti una dintre prietenele ei. din cauza asta e suparata! Chiar nu ai gasit alt baiat?
Esti nesimtzita rau Asa prietena esti?
Inseamna ca iti place... Ce`ti mai place... Daca iti place hai ca iti dau si eu
Este suparata pe tine pentru ca ea avut incredere in tine si tu ai tradat-o in cel mai josnic mod, culcandu-te cu iubitul ei ! asa ceva nu se face!
Dar u cum ai fii reactionat daca iubitul tau s-ar fi culcat cu prietena ta?
Faci trolling? Sau esti prietenă cu little tweety sau alte specimene?
Încearcă sa treci peste faza asta a prostiei. Nu sunt dispusă să dau mereu peste chestii de astea. Şi îmi dă eroare si calculatorul când vede atâta idioţenie.
Error 404- too stupid for me.
Vezi?
pa, pa.
Ti se pare putin lucru ca te-ai culcat cu prietenu ei? Eu daca as fii in locu` ei nu te-as ierta niciodata.
Daca nu te-ai gandit cand te-ai culcat cu el acum suporta consecintele!
Ps: Urat din partea ta, sincer.
Frate esti chiar bataaa. chiar nu poti sa-ti dai seama singura de ce s-a suparat?
Eu nu as face chestia asta unei prietene nikiodata si nu imi vine sa scred ca mai exista asemenea persoane ca tine! eu nu te'as ierta nikiodata daca eram in locu ei!