Te-ai gandit sa ii spui odata ce vrei?
Adica sa va vedeti si in alte circumstante, nu doar la facut teme. In mod normal, ar fi putut si ea sa-ti spuna, sa nu mai piarda atata timp, dar se pare ca e inca imatura. Daca esti ok cu asta, va trebui, aparent, s-o faci tu.
Lasa sugestia si simbolismul si fa ceva concret, cheam-o la o intalnire romantica, vezi daca accepta, si deja ai depasit stadiul actual. De ce nu sunteti mai directi?
Lasa naiba scrisul pe retele, whatsapp, etc. Cad o vezi stai cu ea la povesti live, invit-o undeva in seara aia, maxim a doua zi si vezi ce spune. Ca puii mei, cata rabdare sa aiba si ea cu frica ta, pana la urma vine unul mai hotarat si ti-o ia.
Dă-i mesaj și invit-o în oraș
(Dacă nu stii cum ai putea să o întrebi ce face, ce a făcut în ultimul timp sau ceva de conversație si dupa "poate ieșim într-o zi. vrei?"
Părerea mea)
Daca nu te cauta nu e interesata in tine. Cand cineva te place te va cauta altfel esti un 0 barat si nu insemni nimic. Nu e bine sa stai dupa femei lingusitor totul e limitat si cand se ajunge la extrem le lasi impace.
Pai nu stiu sincer Niciodata n-a initiat ea o conversatie, e cumva intre stii ce zic... Un prieten imi povestea ca a simpatizat-o mai demult si nici macar nu i-a deschis mesajul, deci daca a vorbit cu mine tot e bine
Pai si nu vrei sa afli? Sa stii odata daca e "doar" friendly?
Să nu pierzi nici o ocazie. Poate că e ultima (așa zic pocăiții, dar dacă au dreptate?)
Deci sa iti zic!
O fata daca te place, te va cauta, dar daca nu te place, nu te va cauta! Simplu! Nu are rost sa ii mai scrii daca tot nu pune o intrebare, deci, daca mai doresti sa vorbesti cu ea, o inviti in oras, la un suc, la parc, etc.
Sanatate.