anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am invitat in oras o fata pe care o stiu de la scoala. Ea e foarte timida. Mi-a zis asa, razand, de emotie, ca nu stie si ca mai vorbim si s-a grabit sa plece. Cred ca a reactionat asa pentru ca e timida.

Cat timp astept pana mai vorbesc cu ea si ce ii zic ca sa-mi maresc sansele?

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Sa grabit pentru ca nu te place si a inventat acel motiv, cand placem pe cineva nu fugim de langa el, asta e ca daca ai avea un tort cu frisca n fata ta ai fugi de el? fata s-a plictisit de tine si a bagat acest motiv, nu ai atraso fizic

| corbulalbrosu a răspuns:

Cucerirea unei "fortarete" se face prin atacuri rapide, succesive, neintrerupte pentru a nu-i da timp celui asediat sa se dezmeticeasca sau sa-si revina. Ai putea incerca sa o "aburesti" intensiv zi de zi, pana vei reusi s-o "ametesti" suficient, incat ea sa accepte sa iesiti doar in 2 la o plimbare intr-un parc sau chiar si asa hai-hui, aiurea fara nici-o tinta, la patinoar, la mall, etc. Curaj si succes!

| Alinuca776 a răspuns:

Eu cred că șansele tale sunt deja destul de mari de vreme ce ti-a zâmbit. Ti-a zâmbit de emotii, si s-a grăbit ca să nu trebuiască să dea ochii cu tine din cauza ca probabil s-ar fi înroșit. Mie mi se pare clara treaba. Te place, dar cum ai zis și tu e timidă. Eu zic ca poți să mergi la ea chiar mâine sau poimâine si sa ii spui sa nu plece, iar dacă încearcă din nou să plece, prinde-o ușor de brat, ca în filmele acelea de dragoste

| Stallone a răspuns (pentru Alinuca776):

Am mers si mi-a zis ca nu e pregatita...

| Alinuca776 a răspuns (pentru Stallone):

Nu te descuraja. E timidă, deci mai are nevoie de puțin timp. Nu renunță dacă chiar o placi

| Stallone a răspuns (pentru Alinuca776):

Poate are dreptate RAY27TM. O sa mai astept sa vad daca imi da vreun raspuns, da nu cred ca ma place.