Sa grabit pentru ca nu te place si a inventat acel motiv, cand placem pe cineva nu fugim de langa el, asta e ca daca ai avea un tort cu frisca n fata ta ai fugi de el? fata s-a plictisit de tine si a bagat acest motiv, nu ai atraso fizic
Cucerirea unei "fortarete" se face prin atacuri rapide, succesive, neintrerupte pentru a nu-i da timp celui asediat sa se dezmeticeasca sau sa-si revina. Ai putea incerca sa o "aburesti" intensiv zi de zi, pana vei reusi s-o "ametesti" suficient, incat ea sa accepte sa iesiti doar in 2 la o plimbare intr-un parc sau chiar si asa hai-hui, aiurea fara nici-o tinta, la patinoar, la mall, etc. Curaj si succes!
Eu cred că șansele tale sunt deja destul de mari de vreme ce ti-a zâmbit. Ti-a zâmbit de emotii, si s-a grăbit ca să nu trebuiască să dea ochii cu tine din cauza ca probabil s-ar fi înroșit. Mie mi se pare clara treaba. Te place, dar cum ai zis și tu e timidă. Eu zic ca poți să mergi la ea chiar mâine sau poimâine si sa ii spui sa nu plece, iar dacă încearcă din nou să plece, prinde-o ușor de brat, ca în filmele acelea de dragoste
Am mers si mi-a zis ca nu e pregatita...
Nu te descuraja. E timidă, deci mai are nevoie de puțin timp. Nu renunță dacă chiar o placi
Poate are dreptate RAY27TM. O sa mai astept sa vad daca imi da vreun raspuns, da nu cred ca ma place.