Da,tu ai nevoie sa fii "descoperita",nu vrei sa te "oferi" ca cele mai multe,ceea ce mi se pare laudabil!
Nu are de ce sa-ti para rau dupa baiatul respectiv,daca nu a putut intelege si ghici dorintele tale,mai bine ca a plecat,impetuozitatea lui a cedat in fata superioritatii tale.
Nu e usor sa fii unica,platesti cu singuratate,dar cel care va avea curiozitatea,rabdarea si intelepciunea sa sparga zidul tau de autoaparare,va fi un foarte mare norocos si,probabil,va avea parte de o dragoste totala si unica.
Esti deosebita, nu semeni cu ceilalti,este libera ta alegere,nu ai vreun motiv sa te temi!
Asa esti tu si cui ii place,se va apropia.
Probabil o faci din autoaparare,cum am spus,satula si scarbita de non valorile si mizeria psihica din jurul tau,este reactia ta fiziologica!
Probabil ai fost crescuta cu principii bune si cu un sistem de valori corect iar linia ta de conduita refuza compromisul.
Ai incercat sa fii ca toti ceilalti,ai stat intre ei,ai ras cu ei,dar preocuparile si interesele lor te-au dezamagit si acum refuzi aproape orice apropiere.
Accepta-te asa cum esti si invata sa observi,vei vedea ca exista in jurul tau si alt fel de oameni,copii buni,retrasi si tacuti,care sunt preocupati de scoala,de progres,curati in suflet si de o inteligenta sclipitoare, ei sunt raspunsul la singuratatea ta.
Apropie-te de ei, te vor dezamagi mai putin.
Si continua pe drumul tau, e bun si te va duce departe, desi nu va fi usor!
Asa sau comportat ai tai cu tine si tu le copiezi sau cineva din familie sa comportat cu tine asa, nu e vorba ca esti rea e posibil sa ai o teama de respingere fara a fi constienta de asta, asta se rezolva cu sendinte la pshiolog sau incercari de a vb cu cat mai multe persoane
Mhm, nici eu nu inteleg de ce respingi asa pe toata lumea. Incearca sa nu mai dai cu piciorul in toate ocaziile bune, si gandeste-te ca o singura viata ai, deci traieste-o intens. Acum nu ai ce sa faci cu baiatul acela, deoarece este impreuna cu alta fata, nu te mai gandi la el, si totul va fi bine. Iesi in oras cu fetele, barfiti, faceti tot ce e specific varstei, ca momentan esti inca mica si sunt lucruri dragute, si incearca sa te indragostesti de un baiat sa vezi cat de bine te vei simti. Daca esti in relatii bune cu ai tai, vorbeste cu ei, te pot ajuta.
Mi-ar face placere sa discut cu tine si eu trec prin aceeasi problema sau aproape la fel. da add la anabella90@yahoo.com si daun buzz ok?
farcry444 întreabă: