Dar de ce vrei sa se opreasca daca ei ii place sa faca asta de ce nu o lasi in pace dar daca e dependenta ar trebui sa ii zic sa inceteze si spune-ne si noua cati ani are prietena ta
Nu e chiar atat de grav daca face asta. E mai bine asa decat sa se culce cu oricine si sa contacteze tot felul de boli.Se va opri in momentul cand va gasi pe cineva care sa o satisfaca indeajuns.
De ce s'ar opri? Mai rau e sa nu o faci. La adolescenti e TOTAL INDICAT doar ca nu de 20 de ori pe zi, ci cand simte ca nu mai poate, asta depinde doar de libidoul ei.
Dai pace.
Sa faca sex cu cineva... dar nu e nimic rau in a te masturba. E normal, toata lumea o face9ma rog, aproape). Atata timp cat nu o faca prea des e ok.
Nu cred ca se poate oprii.asta daca nu deeja a devenit o obisnuinta. Si de ce ai vrea tu sa o opersti? Si daca ai opri-o de ce ai face-o? Daaca nu are cu cine sa faca sex, sau poate pur si simplu nu vrea sa-si inceapa viata sexuala, las-o sa se masturbeze daca nu are ce face. Deoarece ea se simte bine, eu nu stiu de ce ai vrea tu sa o opresti.Consideri asta un lucru rau?
Dupa orgasm se opreste singura.
Tu sa-i fi prietena si sa nu te gandesti la problema ei, decat daca ei nu-i place ce face si vrea sa se opreasca. Dar masturbarea este "boala veche", se tine ca si scaiul de ea, asa ca nu-i va fi usor sa se opreasca. Cel mai tare suport in asta este credinta, daca te intaresti in credinta atunci scapi mai usor de asta.
Domnul fie cu voi.
Betty_9264 întreabă:
aurgrigor8 întreabă:
Amaliaaaalala întreabă: